Marko Nikolics: Néhány játékosnak nem volt kedve futballozni

Vágólapra másolva!
2017.07.16. 23:39
Marko Nikolics, a Videoton vezetőedzője csalódott volt, hogy csapata hazai pályán nem tudta legyőzni az NB I-es újonc Balmaz Kamilla Gyógyfürdőt. De ahogy azt a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elmondta, nem érdemeltek volna győzelmet. 

Úgy véli, az 1–1-re végződött találkozón az elvárások miatt idegesen játszottak a játékosai, amit Pátkai Máté is megerősített. A középpályás a gyengébb játékot semmiképpen sem írná annak a számlájára, hogy csütörtökön Európa-liga-selejtezőt játszottak Tallinnban. Marko Nikolics arra is kitért, hogy miért nem rotálta jobban a keretet a Kalju elleni mérkőzéshez képest, ezzel kapcsolatban kitért Kovács Istvánra is, aki a héten az egyik edzésen rúgást kapott a lábfejére, ezért nem szerepelt Észtországban sem. Néhány játékos teljesítményével elégedetlen volt, elsősorban azt kifogásolta, hogy nem volt kedvük futballozni, ezért pontatlanok voltak a lövések, rendszeresen hiba csúszott az utolsó átadásokba.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő vezetőedzője, Horváth Ferenc arról beszélt, hogy játékosai leginkább fejben fáradtak el a találkozón, hiszen a legtöbbjük még sosem játszott az első osztályban, de a szívük vitte őket tovább. A gólpasszt adó Kovács Ádám az NSO TV stábjának elmondta, boldogok az eredmény miatt, de nem szabad túlértékelni a mérkőzést, viszont ezzel a hozzáállással kell folytatni a bajnokságot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik