Lombard: Lengyel Ferenc az új vezetőedző - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.10. 15:32
null
Lengyel Ferenc veszi át a Lombard irányítását (Fotó: NS-archív)
A Lombard Pápa honlapja megerősítette a Nemzeti Sport korábbi értesülését: Lengyel Ferencet nevezték ki a labdarúgó NB I-ben szereplő pápai csapat vezetőedzőjének és szakmai igazgatójának – hétfő délután már ő tartotta az edzést.

Hétfő délelőtt született meg az egyezség, amelynek értelmében Bíró Péter klubtulajdonos határozatlan időtartamra Lengyel Ferencet nevezte ki a Lombard Pápa szakmai munkájának irányítójává.

Az új vezetőedző segítője Marton Miklós, aki a PELC U21-es edzőjeként dolgozott. Már az új páros vezette a hétfő délutáni edzést, ők készítik fel az együttest a Sopron elleni keddi, pápai Ligakupa-összecsapásra.

A korábban labdarúgóként a Dunaújvárossal bajnoki címet szerző, edzőként pedig a Paks csapatát a 2006-os szezon végén az NB I-be juttató Lengyel az utóbbi években utánpótlásedzőként dolgozott Pakson, majd júliusban utánpótlás szakmai igazgatóként a Lombard Pápához került.

A korábbi vezetőedző, Mátyus János a hatodik forduló után távozott az akkor a nyolcadik helyen álló pápaiaktól, azóta megbízott edzőként Kovács László irányította az együttest (nyolc mérkőzésen egy győzelem, két döntetlen és öt vereség a mérlege). Kovács kapusedzőként továbbra is a Lombard Pápa edzői stábját erősíti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik