Sz. M. 2020.11.27 23:13 Frissítve: 2020.11.27 23:19

Loic Nego büszkén viseli a magyar mezt; Jön a 217. örökrangadó!

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

 

A Magyarországon otthonra lelő Loic Nego a címer megcsókolásáról, a megbecsülésről, Antoine Griezmann gratulációjáról és a céljairól is beszélt lapunknak. A fehérváriak védőjével Pietsch Tibor beszélgetett.

Jön a 217. örökrangadó! A BL-csoportkörben két sztárcsapat, a Juventus elleni torinói és a Barcelonával szembeni hazai mérkőzés között „csak úgy mellesleg” a magyar futball legrégebbi derbijén, a koronavírus miatt néhány játékosáról lemondani kényszerülő MTK elleni összecsapáson lép pályára a Ferencváros – kérdés, hogy a vendégek képesek lesznek-e meglepni a nagy sorozatban lévő zöld-fehéreket.

Végre meccs! Az ideálisnak jóindulattal sem nevezhető Eb-felkészülés utolsó állomásaként női kézilabda-válogatottunk a hét végén kétszer is a svédek ellen játszik. Papp Bálint háttéranyaga.

Mint egy krimiben. Ivkovics Sztojan, férfi kosárlabda-válogatottunk szövetségi kapitánya minden téren büszke a csapatára és a sportdiplomáciai sikernek is örül, azonban tragikusnak tartja, amit Szlovéniában átéltek. A szakemberrel Győri Ferenc beszélgetett.

Alex Albon nagy bukása és egy pályára tévedő kutya színesítette a szahíri versenyhétvége első napját, amelyen a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton érte el a legjobb köridőt. A Bahreini Nagydíjon történteket Zsoldos Barna foglalta össze.

Diego Maradona felravatalozását és temetését követően sem tér magához teljesen a sokkból Argentína, a kiváló futballistáról stadiont és repteret is elneveznének. Nagy Zsolt írása.

2021.01.26 09:29:56

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

„A házam is zöld-fehér, a kerítésre pedig terveztettem egy méretes Fradi-sast.”

2021.01.25 21:41:24

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. A játékvezetők magabiztosabbak lettek hátuk mögött a fegyelmezési szándékkal. Kevesebben voltak a kelleténél, ezért volt általános nyűg az idegenben játszó csapatoknál, hogy a helyi partjelzők éppen, hogy csak gólt nem lőttek, annyira lelkesen segítették az övéiket.

2021.01.23 23:15:39

Labdarúgó NB I BACSKAI JÁNOS (szöveg), MIKOLA BENCE (grafika), KUN ATTILA (osztályzatok, álomcsapat)

IDEGENLÉGIÓ. A Fradiban Otten és Klein villogott; nem a Chinchilla, Romeo, Vuk trióra, eközben a nagy Hudson-Odoi a Vasasban…

2021.01.24 13:27:18

Labdarúgó NB I CSERHÁTI ANDRÁS (összefoglaló), PÓSFAI GYULA (percről percre)

Hidi bombagóllal szerzett vezetést, a ZTE fordított, Gazdag büntetőből egyenlített.

2021.01.24 13:22:22

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT (összefoglaló), ORBÁN ISTVÁN (percről percre)

Bognár György csapata jól kezdte az évet, és otthon tartotta a három pontot.