SZ. M. 2021.01.13 23:19 Frissítve: 2021.01.13 23:23

Lelkes francia fradisták; Majoross Gergely szintet lépett

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

 

Aissa Laidouni a Ferencváros középpályása ötven mezt vitt haza ajándékba, a francia konyhából sült sajtos raclette-ért rajong, és az első magyarországi idényében két aranyéremre pályázik. Borbola Bence interjúja.

Több volt benne! A látvánnyal nem volt gond, a hatékonysággal ugyanakkor igen – vegyes őszt tudhat maga mögött a Mol Fehérvár futballcsapata. Pietsch Tibor értékelése.

„Muszáj alkalmazkodnom” – mondja Vida Kristopher, aki keményen dolgozik, hogy visszatérjen a Piast Gliwice kezdőcsapatába, s reméli, ha meglövi első bajnoki gólját, sokkal lazábbá válik. A Lengyelországban légióskodó futballistát Nagy Zsolt kérdezte.

Filipovity Márkó bejutott az Olasz Kupa nyolcas döntőjébe a Pesaróval, elsőként a Sassarival mérkőznek meg, amellyel a hét végén is találkoznak a bajnokságban. A magyar férfi kosárlabda-válogatott magasbedobójával Győri Ferenc beszélgetett.

A magyar női vízilabda-válogatott vasárnap útra kel Triesztbe, ahol az olimpiai kvalifikációért ugrik medencébe, de Bíró Attila szövetségi kapitány csak az utolsó pillanatban jelöli ki az utazó keretet. Lakner Gábor írása.

Megérkezett és a kötelezően előírt PCR-tesztet követően elfoglalta szállását Egyiptomban a magyar férfi kézilabda-válogatott, amelynek rutinos kapusa, Mikler Roland szerint csak úgy érheti el célját ezen a világbajnokságon, ha nem foglalkozik a körülményekkel. Az együttes csapatkapitányával Nagy Péter készített interjút.

Stabil elit-jégkorong-vb-szereplő nemzet élvonalába exportálunk vezetőedzőt, hiszen Majoross Gergely lett a szlovák élvonalbeli HC Nové Zámky trénere, így az NHL-draft 1/1-es várományosát is edzheti. A szakembert Szűcs András faggatta.

Versenyzőként kezdte, Ayrton Senna volt a példaképe, most a szaúdi motorsportszövetség elnöke, és az ország megnyitása után a mérvadó nemzetközi versenyek közül jó néhányat idehozott. Például a Dakart és a Formula–1-et. Khalid bin Szultan al-Fejszal al-Szaud herceggel Tóth Anita készített exkluzív interjút.

2021.01.22 20:42:32

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Ünnep lesz, akárhogy is produkálnak a tizenkettek a hátralévő tizenhét fordulóban.

2021.01.21 23:27:00

Labdarúgó NB I P. K.

A Puskás Akadémiának sikerült formába lendülnie. Az MTK-nál gondot jelenthet a sok hiányzó.

2021.01.21 12:51:12

Labdarúgó NB I P. K.

Zalaegerszegen a háromszoros válogatott Futács Márkó jelentheti az erősítést.