M. D. 2019.07.19 17:11 Frissítve: 2019.07.19 17:20

Kisvárda: leültek beszélgetni, kiderültek Felipe szándékai

Péntek délután Révész Attila sportigazgató, Felipe kapus és az ő ügyeit képviselő Alan Belaciano hatszemközti megbeszélést tartott egymással a Kisvárdára két és fél hetes késéssel megérkező brazil labdarúgó további sorsáról – számolt be róla a szabolcsi klub hivatalos honlapja.

Felipe szeretné, ha kedvezőbb feltételekkel futna tovább a szerződése (Fotó: Török Attila)

 

„A kommunikációs problémák miatt alakult ki az a csörte, amely a nyilvánosság előtt történt, és ez semmi esetre sem volt szerencsés mondta a tárgyalást követően Révész Attila a kisvardafc.hu-n. – Ebben mindkét fél egyetértett, Felipe elnézést is kért a történtekért, azért, hogy a közösségi csatornák hozzászólásaiban ütött meg kritikus hangnemet. Az is kiderült, hogy valóban átesett egy szájsebészeti beavatkozáson, amit orvosi papírokkal és fényképekkel tudtak igazolni. Kapusunk elismerte, hogy ezt a problémát nem jelezte idejében, ugyanakkor abban maradtunk, hogy ezt a kérdést lezártnak tekintjük azzal, hogy elismerte az ezért járó büntetést, és a csapattársaktól is elnézést kér majd késése miatt. Felipe érdemeit elismerjük, ő maga is tisztában van azzal, hogy jó teljesítményt nyújtott, ennek megfelelően szeretné elérni, hogy számára kedvezőbb feltételekkel fusson tovább a szerződése. Hogy azokat tudjuk-e teljesíteni, az a napokban eldől.”

A brazil kapus ügyeit képviselő Alan Belaciano így nyilatkozott a megbeszélésről: „Kommunikációs problémák miatt kerültünk ebbe a helyzetbe, ami miatt a magam és ügyfelem, Felipe nevében is elnézést kérek a kisvárdai klubtól és a szurkolóktól. Révész Attila sportigazgatóval hatszemközti megbeszélést folytattunk, mely során sikerült tisztáznunk a felvetődő problémákat. Ügyfelem, Felipe készen áll a munkára, arra, hogy továbbra is a kisvárdai klub rendelkezésére álljon.”

2023.02.01 10:04:30

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A tartalékos Paks megszerezte a vezetést, majd kihagyott három ziccert – tovább robog a címvédés felé a Fradi.

2023.02.01 15:25:03

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Drazsics és Lukic góljával a negyeddöntőbe jutott az élvonalbeli borsodi gárda.

2023.01.29 16:29:15

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az első KTE-gólra még gyorsan válaszolt a Fehérvár, de a másodikra egyáltalán nem tudott, és kikapott.

2023.01.29 12:29:44

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az első félidőben jobb volt a Honvéd, de visszaesett, és ezt kihasználták a lila-fehérek.

2023.01.29 12:29:44

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Jobban, veszélyesebben futballozott a második félidőben a hazai csapat, Drazsics gólja győzelmet ért.