B. Á. 2020.10.20 16:46 Frissítve: 2020.10.20 18:16

Honvéd: visszatér a válogatott támadó – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd a hivatalos oldalán számolt be róla, hogy Eppel Márton bő két év után visszatér a klubhoz.

Eppel Márton visszatért a Honvédhoz (Fotó: honvedfc.hu)

 

 

A legutóbb a belga Cercle Bruges-nél szereplő Eppel Márton visszatérése már augusztusban is szóba került, akkor a Honvéd nem tudott megállapodni a csatárral, aki elsősorban külföldi folytatásban gondolkodott, ezért nem kötelezte el magát.

Szűk két hónappal később megváltozott a helyzet, a Honvéd megerősítette, hogy Eppel visszatér a klubhoz, amellyel 2021. december 31-ig érvényes szerződést kötött.

„Marcit, azt hiszem, nem kell bemutatni senkinek. Nagyon örülünk, hogy végül csatlakozott hozzánk és biztosak vagyunk benne, hogy segítségére lesz a csapatnak” – mondta Kun Gábor, a Budapest Honvéd ügyvezetője.

A nyolcszoros magyar válogatott csatár 2016 januárja és 2018 júliusa között két és fél idényt töltött Kispesten, a bajnoki címet hozó idényben gólkirály lett. Ezt követően légióskodott a kazah Kajrat Almatinál és a belga Cercle Bruges-nél, utóbbitól idén júniusban távozott, mivel nem hosszabbította meg a lejáró szerződését.

„Nagyon boldog vagyok – kezdte az aláírást követően Eppel Márton. – Nagyon rég volt, amikor a Honvéddal először elkezdtem edzeni, és úgy volt, hogy tárgyalunk. Óriási kő esett most le a szívemről, de igazából a múltról, az elmúlt időszakról nem is szeretnék beszélni, nem akarok ezen gondolkozni, próbálok csak előre tekinteni. Azért jöttem ide, hogy a Honvédot segítsem, gólokkal, jó játékkal, győzelmekkel. Nagyon várom a munkát a srácokkal, egy hónapig velük edzettem a nyáron, remek közösség van itt. Kell még egy kis löket a csapatnak, lehet még tovább fejlődni és azon leszek, hogy amit én tudok, abból a maximumot tegyem hozzá a csapat játékához, hogy megmutassam, mire vagyok képes és egy nagyon jó Eppel Mártont lásson mindenki.”

2020.12.04 19:45:24

Labdarúgó NB I CSERHÁTI ANDRÁS (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Igaz, a vendég Újpest meg ajándékozott egy tizenegyest az újoncnak, ismét 1–1-re végeztek egymással a felek.

2020.12.03 15:44:37

Labdarúgó NB I M. G.

A DVTK 1982 óta csak kétszer győzte le hazai pályán az FTC-t, s zsinórban 7 vereségnél tart ellene.

2020.12.01 15:36:00

Labdarúgó NB I P. K.

Fókuszban a PAFC–Honvéd meccs, a forduló visszatérője, Polgár Kristóf és a Budafok kapusa, Póser Dániel.

2020.11.29 18:23:40

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS (összefoglaló), ORBÁN ISTVÁN (percről percre)

Folytatja a mélyrepülést Bódog Tamás csapata, amely maradt a tabella végén.