B. Á. 2020.10.20 16:46 Frissítve: 2020.10.20 18:16

Honvéd: visszatér a válogatott támadó – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd a hivatalos oldalán számolt be róla, hogy Eppel Márton bő két év után visszatér a klubhoz.

Eppel Márton visszatért a Honvédhoz (Fotó: honvedfc.hu)

 

 

A legutóbb a belga Cercle Bruges-nél szereplő Eppel Márton visszatérése már augusztusban is szóba került, akkor a Honvéd nem tudott megállapodni a csatárral, aki elsősorban külföldi folytatásban gondolkodott, ezért nem kötelezte el magát.

Szűk két hónappal később megváltozott a helyzet, a Honvéd megerősítette, hogy Eppel visszatér a klubhoz, amellyel 2021. december 31-ig érvényes szerződést kötött.

„Marcit, azt hiszem, nem kell bemutatni senkinek. Nagyon örülünk, hogy végül csatlakozott hozzánk és biztosak vagyunk benne, hogy segítségére lesz a csapatnak” – mondta Kun Gábor, a Budapest Honvéd ügyvezetője.

A nyolcszoros magyar válogatott csatár 2016 januárja és 2018 júliusa között két és fél idényt töltött Kispesten, a bajnoki címet hozó idényben gólkirály lett. Ezt követően légióskodott a kazah Kajrat Almatinál és a belga Cercle Bruges-nél, utóbbitól idén júniusban távozott, mivel nem hosszabbította meg a lejáró szerződését.

„Nagyon boldog vagyok – kezdte az aláírást követően Eppel Márton. – Nagyon rég volt, amikor a Honvéddal először elkezdtem edzeni, és úgy volt, hogy tárgyalunk. Óriási kő esett most le a szívemről, de igazából a múltról, az elmúlt időszakról nem is szeretnék beszélni, nem akarok ezen gondolkozni, próbálok csak előre tekinteni. Azért jöttem ide, hogy a Honvédot segítsem, gólokkal, jó játékkal, győzelmekkel. Nagyon várom a munkát a srácokkal, egy hónapig velük edzettem a nyáron, remek közösség van itt. Kell még egy kis löket a csapatnak, lehet még tovább fejlődni és azon leszek, hogy amit én tudok, abból a maximumot tegyem hozzá a csapat játékához, hogy megmutassam, mire vagyok képes és egy nagyon jó Eppel Mártont lásson mindenki.”

2021.06.22 11:52:26

Labdarúgó NB I HEGYI TAMÁS

„Itthon maradni? Megvallom, nagy kedvem volna. De az életem úgy alakult, hogy csak a sport köt Budapesthez.”

2021.06.20 16:43:48

Labdarúgó NB I BACSKAI JÁNOS

A nagyon jó erőkből álló Legiát 2–0-ra verte meg a tartalékos Stöger-csapat a németországi edzőtáborozás közben.

2021.06.13 23:16:43

Labdarúgó NB I BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Olyan országban élünk, amelyben a klubtörténeti sikerek sem jelentik automatikusan azt, hogy a futballedző megtarthatja az állását és építheti tovább eredményesen, amit elkezdett.

2021.06.09 21:15:35

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Habitusához közelebb áll, hogy a bajnoki címért küzd.