nemzetisport.hu
2015.06.24 08:37 Frissítve: 2015.06.24 10:52

Honvéd: Kamber orvosin, Lovric visszatér, Völgyi nem jön

A Nemzeti Sport értesülései szerint a Honvéd szerződteti a horvát Ivan Lovricot és a bosnyák Djordje Kambert. Völgyi Dániel valószínűleg nem lesz a klub alkalmazottja.

Ha régi formájában játszik, Kamber nagy erősítés lehet (Fotó: MTI)

„A hír igaz, ha minden jól megy, szerdán az orvosi vizsgálat után alá is írjuk a szükséges papírokat. Több NB II-es csapat keresett, a Gyirmót, a Zalaegerszeg és a Szeged is, de szerettem volna az élvonalban maradni” – mondta a Nemzeti Sportnak Djordje Kamber, aki az NB III-ig süllyedő Győri ETO-tól érkezik a XIX. kerületbe.

 
Az átigazolási piac legfrissebb, magyar vonatkozású híreit itt olvashatja!
Az NB I-es átigazolási híreket csapatonként bontásban itt találja!

„Hamarosan nem gyarapítom már a külföldi játékosok névsorát, hét és fél éve élek itt. Kis idő kérdése, és magyar állampolgárnak vallhatom magam.”

Kambert nem csak a kispestiek szerették volna megszerezni. Osztrák sajtóhírek szerint az SC Ritzing is érdeklődött a játékos iránt, sőt, a fanreport.com tényként írt a futballista érkezéséről.

A 31 esztendős középpályás mellett Ivan Lovric is csatlakozik a kispesti kerethez – pontosabban újra a klubhoz kerül, ugyanis három és fél évet már futballozott a Honvédban. A legutóbb a Kecskeméti TE-ben profiskodó, szélső és belső védőként egyaránt bevethető horvát néhány napja még a Haladásnál járt próbajátékon, úgy tudjuk, a felek meg is egyeztek, de az utolsó pillanatban a játékos visszakozott, mondván, Kispestről is keresték, s mivel a fővárosban vásárolt lakást, inkább Marco Rossi együttesét választotta.

Egyelőre Völgyi Dániel is bizonytalanságban él. A Győri ETO és a Lombard Pápa korábbi bal oldali védője nem tudja, hol folytatja, de valószínűleg nem a Honvédban.

„Pedig tárgyaltunk a kispestiekkel, de jelen állás szerint csekély az esélye, hogy ott folytassam. Az igaz, hogy a Gyirmót szeretne megnyerni, de máshonnan is keresnek. A héten mindenképpen eldöntöm, hová szerződöm” – így Völgyi Dániel.

Márpedig bal oldali hátvédre szüksége lenne Marco Rossi vezetőedzőnek, s ha nem Völgyi Dániel, akkor Laczkó Zsolt lehet a megoldás.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Bobál Dávid (Soproni VSE), Bobál Gergely (Gyirmót), Csemer Gyula (Gyirmót), Délczeg Gergely (ZTE FC, ?), Erdélyi László (Soproni VSE), Fejes János (Gyirmót), Kapacina Valér (Soproni VSE), Vernes Richárd (Central Coast Mariners – Ausztrália)

Az utánpótlásból felkerültek: Erdős Gábor (profi szerződést kapott)

Kiszemeltek: Rasheed Alabi (nigériai, legutóbb Leixoes – Portugália, próbajáték), Andrés Franco Ramírez (chilei, szabadon igazolható, próbajáték), Djordje Kamber (bosnyák, Győri ETO), Laczkó Zsolt (KTE), Ivan Lovric (horvát, KTE), Marek Strestík (cseh, Győri ETO)

Távozók: Francis Koné (elefántcsontparti-togói, szabadon igazolható), Emmanuel Mensah (ghánai, szabadon igazolható), Jesús Meza (venezuelai, szabadon igazolható), Jean-Pierre Morgan (francia, szabadon igazolható), John Jairo Palacios (kolumbiai, szabadon igazolható), Joszip Projics (szerb, szabadon igazolható), Bratiszlav Punosevac (szerb, szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Békéscsaba), Marko Vidovics (montenegrói, szabadon igazolható)  

Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Josip Elez (horvát, Lazio – Olaszország, onnan Salernitana?), David Izazola (mexikói, Pumas UNAM – Mexikó), Jevrem Kosznics (szerb, Palermo – Olaszország), Lucas Ontivero (argentin, Galatasaray – Törökország)

 

2023.12.10 23:30:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A magyar élvonalban a központi támogatás sem kínál elég szakmai motivációt ahhoz, hogy a csapatoknál a fiatalok kifogáskeresés nélkül beférjenek az öltözőbe – lám, néhol már a harmadosztályúba sem… Szóval, igaza van Csank Jánosnak: őt már hiába küldik be a szórakozóhelyre, hogy ő a világ legjobb palija…

2023.12.10 23:14:43

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Akik hisznek a magyar játékosokban, bizonyára örvendtek a megérdemelt sikernek.

2023.12.10 23:16:42

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2023.12.10 15:42:13

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Nagyobb volt a tűz, mint a füst: a tabella élén telel a címvédőnek odahaza három gólt vágó, lelkesen harcoló Paks.

2023.12.10 14:49:54

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A hazaiaknak 19 lövés is kevés volt a gólhoz, a hajrában Kodro és Christensen is betalált – Kuttort pedig kiállították.