Honvéd: Bódog is koronavírusos, a kapusedző meccsel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.10.24. 12:57
null
A Paks ellen nem Bódog Tamás irányítja a Honvédot (Fotó: Török Attila)
A Budapest Honvéd labdarúgócsapata a napokban jelezte, hogy több játékosnak, illetve az edzői stáb több tagjának is pozitív lett a koronavírustesztje. A kispesti klub szombaton arról is beszámolt, hogy nem Bódog Tamás irányítja a csapatot a Paks elleni, 17 órakor kezdődő bajnokin, ugyanis a vezetőedző is megfertőződött a vírussal. Vezér Ádám kapusedző helyettesíti. 

 

„Több játékosunk és edzői stábtagunk koronavírustesztje is pozitív lett a Budapest Honvéd FC első csapatánál, a pozitív mintákat követően pedig újabb teszten estek át az együttes és a stáb tagjai, hogy csak negatív eredménnyel rendelkező labdarúgó, illetve stábtag legyen ott a Paks elleni, szombaton 17 órától kezdődő bajnokin. Biztosan hiányzik majd a meccsről Bódog Tamás, ugyanis szakvezetőnk tesztje is pozitív eredményt hozott, így a többiekhez hasonlóan ő is karanténba került. Bódog Tamás távollétében Vezér Ádám kapusedző irányítja a csapatot a Paks elleni találkozón” – adta hírül a klub a hivatalos honlapján, a honvedfc.hu-n.

„Jól vagyok, szerencsére nincsenek tüneteim, és mivel a stábomból többen is pozitív mintát produkáltak, benne volt a pakliban, hogy én is megfertőződöm – nyilatkozta a honlapnak Bódog Tamás. – Folyamatosan egyeztetünk a csapat mellett dolgozó, egészséges stábtagokkal, hogy a lehető legjobban felkészítsük az együttest, és készen álljunk minden helyzetre a mérkőzésen is. A játékosok tudják a feladatukat, a csapat jó karakterekből áll, nincs rossz érzésem ezzel a helyzettel kapcsolatban. Vezér Ádám meccsel majd helyettem, az ő habitusa mindenképpen lendület ad a csapatnak. Bízom a csapatban és a segítőimben, én pedig itthonról támogatom a srácokat.”


NB I, 2020–2021, 8. FORDULÓ
TVHELYSZÍNJÁTÉKVEZETŐ
OKTÓBER 24., SZOMBAT
14.45: MTK Budapest–KisvárdaM4 Sport+
Budapest,Új Hidegkuti Nándor StadionAntal Péter
17.00: Paks–Budapest Honvéd
M4 Sport
Paks, Városi StadionFarkas Ádám
19.30: Ferencváros–Újpest
M4 SportBudapest, Groupama ArénaBogár Gergő
OKTÓBER 25.,VASÁRNAP
14.30: ZTE–Budafoki MTE
M4 Sport+Zalaegerszeg, ZTE Aréna
17.00: Mezőkövesd–Mol Fehérvár
M4 Sport
Mezőkövesd, Városi Stadion
19.30: DVTK–Puskás Akadémia
M4 Sport
Miskolc, DVTK Stadion
Az NB I állása és a góllövőlista itt!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik