Győri ETO: Leszek én még edző Romániában - Miriuta

Vágólapra másolva!
2015.01.28. 12:45
Mint beszámoltunk róla, tartozásai miatt súlyos büntetés fenyegeti a CFR-t Romániában, sőt az is előfordulhat, hogy a kolozsvári labdarúgócsapatot három idényre kizárják az európai kupaporondról. A sport.ro Miriuta Vasilét, a CFR ősszel távozó vezetőedzőjét kérdezte a fejleményekről.

„Ez tragédia lenne, de remélem, rendeződik a helyzet – mondta a jelenleg már a Győri ETO vezetőedzőjeként dolgozó Miriuta Vasile a telefoninterjú során. – Nekem is tartoznak valamennyivel, papírom van róla, hogy március harmincegyedikéig kifizetnek. Mondtam nekik, hogy nem szeretnék pereskedni akkor sem, ha ez nem történik meg, de ismétlem, reményeim szerint lesz megoldása az ügynek, mert megdolgoztam azért a pénzért.”Miriuta Vasile a telefoninterjú során. – Nekem is tartoznak valamennyivel, papírom van róla, hogy március harmincegyedikéig kifizetnek. Mondtam nekik, hogy nem szeretnék pereskedni akkor sem, ha ez nem történik meg, de ismétlem, reményeim szerint lesz megoldása az ügynek, mert megdolgoztam azért a pénzért.”

A román portálok egy másik részletet is kiemelnek a beszélgetésből – ez Miriuta esetleges későbbi romániai edzősködésére vonatkozott, különös tekintettel arra, hogy a Dinamo az elmúlt hetekben ajánlatot tett neki, csakhogy addigra már elkötelezte magát a győrieknek.

„Biztos vagyok abban, hogy leszek én még edző Romániában – válaszolta a felvetésre Miriuta. – A CFR-nél és a Piatra Neamtnál is nagyon jól éreztem magam, és sohasem titkoltam, hogy egyszer szívesen lennék a Dinamo Bucuresti szakvezetője. Ez most nem jött létre, de a jövőben még meglehet, mert kedvenc csapataim egyikéről van szó. De a CFR-hez is a legnagyobb örömmel térek vissza, ha egyszer szükségük lesz rám. A Dinamónál jól megvoltam játékosként, és a CFR-nél is jó volt edzőnek lenni.”

Miriuta november végén két és fél évre szóló szerződést írt alá az ETO-val, és bemutatkozó sajtótájékoztatóján reményét fejezte ki, hogy a megállapodás lejárta után is Győrben folytathatja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik