Futsal: több tízmilliós tartozása van a címvédő ETO-nak?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.23. 11:05
A győri Magvassy Mihály Sportcsarnok helyett a Lukács-iskola tornatermében készül a magyar bajnok Rába ETO futsalcsapata – számolt be róla a kisalfold.hu.

A portál saját információira hivatkozva azt írja, bár a játékosok a Magvassyban öltöznek át, a gárda a sportcsarnok helyett a viszonylag közeli Lukács-iskola tornatermében edz – a Kisalföld ennek kapcsán hozzáteszi, tudomása szerint a Rába ETO-nak több tízmillió forintos tartozása van.

Turbék István, a Magvassy-csarnok és az Audi-aréna létesítményvezetője annyit árult el, „egyelőre nincs érvényes szerződés az üzemeltető és a klub között, így valóban nem a Magvassy-csarnokbankészül a címvédő”.

Zsiray László, a Rába ETO nemzetközi igazgatója szintén a portál megkeresésére az alábbiakat mondta:

„A csapat kerete amúgy sem teljes, sokan készülnek a válogatottal, amely fontos pótselejtezőt játszik. Mivel a Magvassy-csarnok használatáról nincs érvényes szerződésünk, úgy döntöttünk, hogy kihasználjuk az iskola nyújtotta lehetőséget. Októberben kezdődik csupán a bajnokság, addigra nyilván meglesz a megállapodás, és minden visszatérhet a régi, megszokott medrébe.”

A Kisalföld úgy tudja, a klub a bérleti díj nagyjából kétharmadát nem egyenlítette ki a legutóbbi fél évben – igaz, hozzáteszi, ezt az információt senki sem erősítette meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik