FTC: Varga és Hajnal is tiszteletet vív ki góljával - Doll

Vágólapra másolva!
2015.01.24. 16:40
Thomas Doll, a Ferencváros német edzője szerint Varga Roland és Hajnal Tamás a Senica elleni 4–1-es siker során szerzett gólja több szempontból is segíti a játékosok beilleszkedését.

„Jó, hogy az új játékosaink ismét betaláltak. Ez fontos a beilleszkedéshez és a csapaton belüli tisztelethez. Mindig jó, ha jó teljesítményeket láthatunk, erős a konkurenciaharc a kezdőcsapatba kerülésért – mondta Doll, akinem szólt bele, hogy Hajnal rúgja-e a tizenegyest. – Aki jól érzi magát, az lövi. A fiúk eldöntik a pályán, nekem edzőként ilyen esetekben is bíznom kell bennük. Persze ha konfliktus lenne belőle, akkor közbelépnék, és felállítanám a sorrendet.”

A mérkőzést egyedüliként végigjátszó Csilus Ádámról Doll elmondta, nem véletlenül próbálta ki a védelem jobb és bal oldalán is.

„Játszott a védelem jobb és bal oldalán is, talán ezek közül lesz valamelyik az új pozíciója, elvégre sok támadó szellemiségű játékost vezényeltek már hátra" – mondta Doll a fradi.hu-nak., hozzátéve, hogy elégedett volt másfél hete együtt készülő csapatával, s szombaton még tart egy kis futóedzést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik