FTC: Unom, hogy csak a Fradi-Újpestről lehet beszélni - Moniz

Vágólapra másolva!
2013.03.07. 09:21
Ricardo Moniz, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője csapata hivatalos honlapjának, a fradi.hu-nak nyilatkozott a Ligakupa-negyeddöntő visszavágója után, amelyen a 4–2-es vereség ellenére, idegenben lőtt gólokkal továbbjutott a zöld-fehér együttes a Lombard Pápa ellen. A holland edző elmondta: minden mérkőzésnek jelentős tétje van, ezért nagyon zavarja, hogy a játékosokat és a szurkolókat is csak a hétvégi Újpest elleni derbi foglalkoztatja.

„Egész héten mindenki az Újpest elleni meccsről beszélt, és ez borzasztóan zavart engem. Minden meccs egy döntő. Most a Pápa elleni találkozó volt az, nem az Újpest elleni. Sajnos néhány játékos nem tudta megütni a szükséges szintet, nemcsak játékban, hanem emberileg sem” – nyilatkozta Moniz a fradi.hu-nak.

Mint ismert, a labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjének visszavágóján a Lombard Pápa az első meccsen elszenvedett 3–1-es vereséget követően látta vendégül a Ferencvárost, és bár a rendes játékidőben sikerült kiharcolniuk a hazaiaknak a hosszabbítást, Csukics betalált a ráadásban, így Szabó Ottó gólja csak szépségtapaszt jelentett. A Ferencváros jutott a Ligakupa elődöntőjébe.

„Boldog és ideges is vagyok egyben – értékelt Jova Levente, a Ferencváros kapusa a mérkőzés után a csapat honlapjának –, mert saját hibánkból parázs hangulatúvá tettük ezt a mérkőzést. Kicsit elterelte a figyelmünket az Újpest-meccs, de az edzőnk figyelmeztetett minket rá, hogy minden találkozó egy döntő, így ezt a mérkőzést is be kellett volna húznunk. Ugyan sikerült pár bravúros védést bemutatnom, egyelőre jobban idegesít a kapott négy gól. Csapatszinten ki kell elemeznünk a kapott gólokat, hogy a jövőben ezek a hibák ne fordulhassanak elő.”

A Ferencváros vasárnap 16.30-kor, az Újpest elleni rangadón lép pályára az Üllői úton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik