FTC: Tokmac Nguenért új kérő jelentkezett – sajtóhír

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2021.08.31. 08:56
null
Búcsúzik? Sajtóhírek szerint Tokmac Nguenért Dániából érdeklődnek (Fotó: Szabó Miklós, archív)
Északi sajtóhírek szerint a dán FC Köbenhavn tárgyalásokat folytat a Ferencvárossal a norvég válogatott Tokmac Nguen szerződtetéséről.

A norvég VG Sport értesüléseire hivatkozva több dán forrás, így a bold.dk és Danish Football Twitter-csatorna is arról számolt be, hogy a dán listavezető, 13-szoros bajnok FC Köbenhavn tárgyalásokat kezdett a Ferencvárossal az egyszeres norvég válogatott Tokmac Nguen szerződtetéséről, akinek jövő nyáron jár le a szerződése a magyar klubnál.

A hírek szerint a dán klub, amely ősszel az Európa-konferencialiga csoportkörében szerepel, az Ajaxnak a napokban 12 millió euróért eladott 19 éves balszélső, Mohamed Daramy helyére szemelte ki a Ferencváros futballistáját.

A sajtóhírek kiemelik, hogy Nguen 113 tétmeccsen 33 gól és 18 gólpasszt ért el a Ferencvárosban, és különösen a Barcelona elleni teljesítményére figyeltek fel a dán klubnál tavaly ősszel, a BL-csoportkörben. Hozzáteszik, hogy korábban a Közel-Keletről keresték, de mint ismert, a télen Belgiumból is érkezett érte ajánlat.

A játékos és ügynöke a VG megkeresésére nem kívánta kommentálni a hírt. A Nemzeti Sport Online kereste a Ferencvárost is az ügyben, azt a választ kaptuk,pletykákkal nem foglalkozik az FTC, kizárólag a klub hivatalos kommunikációs felületén tesz közzé végleges információkat.

Dániában szeptember 1-jén zárul az átigazolási időszak.

NYÁRIJÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Zseljko Gavrics (szerb, Crvena zvezda – Szerbia), Stjepan Loncar (bosnyák, HNK Rijeka – Horvátország), Ryan Mmaee (belga-marokkói, AEL Limassol – Ciprus), Kristoffer Zachariassen (norvég, Rosenborg BK – Norvégia)
Kölcsönbe érkezők: Marijan Cabraja (horvát, Dinamo Zagreb – Horvátország)
Kölcsönből visszatérők: Csontos Dominik (Soroksár), Ammar Ramadan (szír, Soroksár), Szánthó Regő (ZTE FC), Szécsi Gergő (Soroksár), Varga Ádám (Soroksár)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Szücs Adrián
Kiszemeltek:
Távozók:
Derekas Zoltán (soroksári kölcsön után Mezőkövesd), Gróf Dávid (Debreceni VSC, kölcsön után végleg), Marcel Heister (horvát-német, Mol Fehérvár FC, szabadon igazolhatóként), Isael (Isael da Silva Barbosa, brazil, Umm Szalal – Katar, szabadon igazolhatóként), Lovrencsics Gergő (Hajduk Split – Horvátország, szabadon igazolhatóként), Michal Skvarka (szlovák, Wisla Kraków – Lengyelország, szabadon igazolhatóként), Takács Zsombor (soroksári kölcsön után BVSC-Zugló)
Kölcsönbe távozók: Roko Baturina (horvát, Lech Poznan – Lengyelország), Csonka András (budafoki kölcsön után Gyirmót FC Győr), Gera Dániel (Puskás Akadémia FC), Hajdú Roland (Soroksár), Iyinbor Patrick (Vasas), Nagy Olivér (Soroksár), Orosz Marcell (Soroksár)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Tokmac Nguen (norvég, FC Köbenhavn – Dánia)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik