FTC: Lamah elárulta, hogy tavaly nyáron miért hagyta el a klubot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.24. 18:14
Roland Lamah, az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Dallas támadója az MLS hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elárulta, hogy tavaly nyáron miért hagyta el a magyar bajnok és kupagyőztes Ferencvárost.

Az ötszörös belga válogatott szélső 2014 és 2016 között játszott Magyarországon, ez idő alatt 54 NB I-es mérkőzésen 12 gólt szerzett a Fradiban.

„Kétéves megállapodás kötött a Ferencvároshoz. Aláírhattam volna a harmadik évre is, de a szerződés bizonyos pontjaiban nem tudtunk megegyezni. Aztán a menedzserem küldött néhány ajánlatot, s mivel már korábban is érdekelt a lehetőség, hogy az MLS-ben játsszak, habozás nélkül igent mondtam a Dallas hívására” – mondta Lamah, aki első tétmérkőzésén gólpasszal debütált új csapatában.

Az FC Dallas – magyar idő szerint – péntek hajnalban hazai pályán 4–0-ra legyőzte a panamai Árabe Unido együttesét az észak- és közép-amerikai Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán, ezzel nagy lépést tett a legjobb négy közé jutás felé. A Fradi korábbi játékosa a házigazdák második gólját készítette elő.

LAMAH GÓLPASSZA


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik