V. J. 2022.05.26 20:48 Frissítve: 2022.05.26 21:00

FTC: Hajnal szerint Ryan Mmaee a nyáron még biztosan marad

A nyáron még biztosan a Ferencváros labdarúgója marad Ryan Mmaee, aki után brit sajtóhírek szerint a skót bajnok Celtic érdeklődik.

Ryan Mmaee nem vált klubot a nyáron (Fotó: Török Attila)

 

Hajnal Tamás, a bajnoki címüket megvédő ferencvárosiak sportmenedzsere az M1 aktuális csatornának kiemelte: nagyon sok olyan játékosuk van, aki felkeltette különböző csapatok figyelmét, és valóban közéjük tartozik Ryan Mmaee is.

„Jelen pillanatban azonban ezzel kapcsolatosan konkrétumról nem tudok beszámolni. Ryan amúgy is sérülését követően lábadozik, és biztos, hogy a nyáron nálunk fog maradni” – nyilatkozta a sportvezető. Hozzátette: eddig a tervezett posztokra tudtak szerződtetni, méghozzá a kiszemelt játékosokat, így került már hozzájuk a holland védő, Mats Knoester, valamint a mali támadó, Adama Traoré.

„Ami nagy öröm még számunkra, és szinte egy új igazolással ér fel, mert nem lehetett vele számolni, hogy Tokmac Nguent sikerült megtartanunk egy hosszú és nehéz folyamat eredményeként” – közölte. Hajnal kiemelte: Nguent sok helyről megkeresték, sőt, konkrét ajánlata is volt már, köztük anyagilag lényegesen kedvezőbb feltételű, mint amit a Ferencváros kínált, így minden eszközt be kellett vetniük annak érdekében, hogy maradásra bírják. A támadó ugyanakkor a Ferencvárosban további lehetőségeket lát arra, hogy a legmagasabb szinten tudjon futballozni.

Hajnal hangsúlyozta: a Ferencváros keretét nagy részben komplettnek lehet nevezni, különös tekintettel a nemzetközi kupaszezon július eleji rajtjára, de a nyár későbbi szakaszában adódó lehetőségek előtt azért hagynak még nyitva kapukat. A felkészülés júniusi kezdete előtt az igazolásokat illetően Hajnal szerint „egy-két dolog történhet még”.

(MTI)

2022.07.01 23:49:58

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Nagy kérdés, hogy Roderick Duchatelet tud-e és akar-e olyan formátumú labdarúgókat szerződtetni, akikkel megismételhető az előző idényben elért ötödik hely.

2022.06.30 22:24:58

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Újpesten továbbra is várni kell a tulajdonosváltásra • Szóba került, miért hiúsult meg az üzlet, illetve mit hozhat a folytatás.

2022.06.28 22:46:49

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Nyilván kiderül már az eddigiekből is, hogy elfogult vagyok Nikoliccsal, már régóta. Azért is, mert történhet(ett) vele bármi, nem jön ki a sodrából. Most, kiebrudalásakor is úriemberként kommentált közösségi oldalán, »fura helyzeteket produkál olykor az élet« – ez volt a legerősebb megfogalmazása.

2022.06.28 16:43:38

Labdarúgó NB I MURÁNYI DOMONKOS

Loncar duplájára alapozva a zöld-fehérek magabiztosan nyertek német ellenfelükkel szemben.