Ferencváros: Quenten Martinus csatlakozott a csapathoz

Vágólapra másolva!
2013.02.11. 15:36
Múlt héten már beszámoltunk róla, Quenten Martinus személyében hamarosan egy holland támadó csatlakozhat a Ferencváros Belekben edzőtáborozó csapatához. A támadó már a zöld-fehérekkel edz, ma pályára is léphet az FC Brasov (Brassó) ellni felkészülési meccsen – tudta meg a Nemzeti Sport.

Múlt héten a holland másodosztályú Sparta Rotterdam hivatalos honlapja már bejelentette, hogy a csapat Heerenveentől kölcsönkapott támadója, Quenten Martinus tavasszal a Ferencvároshoz kerülhet. A 21 éves bal oldali támadó már csatlakozott is a zöld-fehérek Belekben edzőtáborozó keretéhez. A Nemzeti Sport úgy tudja, a támadó ma pályára is léphet az FC Brasov (Brassó) ellen felkészülési meccsen.

Martinus a 2010–11-es szezonban mutatkozott be a Heerenveen felnőttcsapatában, amelyben csereként beállva egy meccsen jutott szóhoz. A következő idényben hat első osztályú és egy kupameccsen játszott, míg 2012 júliusában kölcsönadták a másodosztályú Sparta Rotterdamnak. Ősszel 15 bajnokin szerepelt, ezeken egy gólt szerzett, illetve két gólpasszt adott.

A Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor a Facebook-oldalán egy meglepetést ígért mára a szurkolók számára, elképzelhető, hogy Martinus érkezése lesz a meglepetésnek szánt bejelentés.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik