Felkészülés: remek gól nélküli döntetlen a Vidi második meccsén

Vágólapra másolva!
2017.02.03. 20:58
Második pénteki meccsén 0–0-s döntetlent játszott a Videoton labdarúgócsapata az orosz bajnokság ötödik helyén álló FK Krasznodar ellen.

A Vidi első meccsén délután 2–0-ra kikapott a Lokomotiv Moszkvától, de a legerősebb összeállítást Henning Berg vezetőedző az esti összecsapásra tartogatta. Ez meg is látszott a mérkőzésen, mert a fehérváriak több helyzetet dolgoztak ki, mint az oroszok. Ugyanakkor nem sikerült bevenni az ellenfél kapuját, maradt a gól nélküli döntetlen az utolsó spanyolországi edzőmeccsen. A Vidi első meccsén délután 2–0-ra kikapott a Lokomotiv Moszkvától, de a legerősebb összeállítást Henning Berg vezetőedző az esti összecsapásra tartogatta. Ez meg is látszott a mérkőzésen, mert a fehérváriak több helyzetet dolgoztak ki, mint az oroszok. Ugyanakkor nem sikerült bevenni az ellenfél kapuját, maradt a gól nélküli döntetlen az utolsó spanyolországi edzőmeccsen.

„Nagyon jó mérkőzést játszottunk – mondta a lefújást követően a Videoton vezetőedzője. – Az egyetlen, ami hiányzott, hogy nem szereztünk gólt, pedig remek támadásokat vezettünk, és óriási helyzeteink voltak. A védekezésünk is teljesen rendben volt, a Krasznodarnak kevesebb lehetősége volt, és már csak azért is lehetek elégedett a döntetlen ellenére, mert most játszottunk a legerősebb csapat ellen a felkészülés során, elvégre jóval előrébb tartanak, mint a Zenit, amikor vele találkoztunk.”

FELKÉSZÜLÉS
Videoton–FK Krasznodar (orosz) 0–0

San Pedro de Alcántara
VIDEOTON: Kovácsik – Nego, Vinícius, Juhász, Stopira – Hadzic, Varga József (Szolnoki 47.), Pátkai, Suljic – Lazovics, Scsepovics

A VIDEOTON TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: január 5.
Edzőtábor:január 9–19., Dubai (Arab Emírségek); január 24. – február 4., Marbella (Spanyolország)
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Január 18., Dubai: Videoton–Zenit (orosz) 1–1 (Pátkai)
Január 27., Marbella (2x30 perc): Videoton–Admira Wacker (osztrák) 0–1
Január 27., Coín:Videoton–Dinamo Bucuresti (román) 0–0
Február 3., Marbella, Videoton–Lokomotiv Moszkva (orosz) 0–2
Február 3., San Pedro de Alcántara, Videoton–FK Krasznodar (orosz) 0–0
Február 11., Székesfehérvár vagy Felcsút, 12.00:Videoton–Haladás

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik