Felkészülés: megvan a Fradi első győzelme a téli felkészülés során

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.01.16. 17:55
null
Ötgólos mérkőzésen nyert az 1. FC Köln U21-es csapata ellen a Ferencváros (Fotó: <a href="https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/koln-of" target="_blank">fradi.hu</a>)
A Ferencváros férfi labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–2-re legyőzte a német negyedosztályban szereplő 1. FC Köln U21-es csapatát, ezzel megszerezte első győzelmét a téli felkészülés során.

 

A zöld-fehérek honlapjának tudósítása szerint a magyar bajnok a Szécsi – Lovrencsics G., Otigba, Leandro, Csontos – Haratin – Isael, Bőle, Skvarka, Szánthó – Ramadan összeállításban kezdett.

Szerhij Rebrov csapata a 11. percben meg is szerezte a vezetést, Isael szögletét Haratin bólintotta a kapuba. A félidőben egyet cserélt azt FTC, Bőle helyett Zubkov érkezett, aki a 47. percben megszerezte csapata második gólját.

A kétgólos előny aztán hamar semmivé lett, Justin Petermann az 56. percben tizenegyesből talált be, egy perccel később pedig Gabriel Boakye egyenlített.

A 62. percben érkeztek az újabb cserék a Fradinál: Szécsi, Zubkov és Skavrka maradt, innentől kezdve így folytatta a magyar csapat: Szécsi – Botka, Blazic, Civic, Heister – Csonka, Vécsei – Zubkov, Lódico, Skvarka – Szihnyevics.

Skvarka le nem cserélése végül győzelmet ért, a szlovák játékos ugyanis a 85. percben szabadrúgásból bevette a németek kapuját, ezzel a Fradi 3–2-re megnyerte a mérkőzést.

A Ferencváros legközelebb hétfőn, a német másodosztályú SV Wehen Wiesbaden ellen lép pályára.

A FERENCVÁROSI TC TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA

A felkészülés kezdete:január 5.
Edzőtábor:január 7–21., Benidorm (Spanyolország)

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Január 10., péntek: FTC–KRC Genk (belga I. o.) 1–2 (Lovrencsics G.)
Január 11., szombat
FTC–Union Berlin (német I. o.) 2–3 (Isael, Lódico)
Január 15., szerda: FTC–Arminia Bielefeld (német II. o.) 0–0
Január 16., csütörtök, 16.00:FTC–1. FC Köln U21 (német) 3–2 (Haratin, Zubkov, Skvarka)
Január 20., hétfő, 13.00:FTC–SV Wehen Wiesbaden (német II. o.)
Január 20., hétfő, 17.30:FTC–CFR Cluj (Kolozsvár, román I. o.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik