Felkészülés: a Pendiksportól is kikapott a Mezőkövesd

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.01.08. 15:10
null
Kikapott a Mezőkövesd a harmadik téli felkészülési meccsén (Fotó: Kovács Péter)
A Mezőkövesd harmadik téli felkészülései mérkőzésén 2–1-re kikapott a török másodosztályú Pendiksportól, amely nemrég bontott szerződést magyar válogatott játékosával, Nemanja Nikoliccsal. 



Még szombaton este csatlakozott a mezőkövesdiek keretéhez az olasz kapus, Riccardo Piscitelli, aki betegsége miatt nem tudott január 4-én a többiekkel elutazni az edzőtáborba, ugyanakkor éppúgy kihagyta a csapat vasárnapi meccsét, mint az egyelőre nem bevethető Robert Pillár és Bobál Gergely, valamint az ezúttal pihenőnapját töltő Tordai Árpád és Vadnai Dániel.

Egy nappal a román FC Voluntari elleni 2–1-es vereséget követően a török másodosztály hatodik helyén álló Pendikspor – a klub a napokban bontott szerződést a 43-szoros válogatott Nikolics Nemanjával – volt az ellenfél, a vége ezúttal is 1–2 lett, a kövesdi gólt Sztefan Drazsics szerezte. A Kuttor Attila által irányított együttes legközelebb szerdán lép pályára a lengyel bajnokságban második helyezett Legia ellen.

NB I-ES CSAPATOK FELKÉSZÜLÉSE
PENDIKSPOR (török, II.)–MEZŐKÖVESD 2–1
Belek (Törökország)
MEZŐKÖVESD:
Rjabenko – Beriasvili (Kállai K.), Zahary (Lukic), Csontos (Vajda), Filip (Márkus) – Brtan (Karnyicki), Nagy G. (Cseri), Lehoczky (Besirovic) – Kállai Z. (Prudnyikov), Ephestion (Drazsics), Lakveheliani (Molnár G.)
G.: Kappel, Regatti, ill. Drazsics

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik