Felkészülés: a DAC egy góllal legyőzte az Újpestet

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2021.07.15. 19:39
null
A DAC fölényben játszott, de csak egy góllal nyert (Fotó: Lelkes Ernő)
Lejátszotta az első tétmeccse előtti utolsó felkészülési mérkőzését a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest. A DAC elleni Dunaszerdahelyen megrendezett találkozó a DAC 2–1-es győzelmével zárult.


Az Újpest első tétmeccse előtti utolsó felkészülési találkozóján Dunaszerdahelyen lépett pályára csütörtökön. A 2–1-es végeredmény az újpestiekre nézve hízelgő. A DAC sokkal több helyzetet dolgozott ki, de Banai Dávid remek napot fogott ki a kapuban. A hazaiak első találatára Antonov szabadrúgásból szerzett góllal még válaszolt, de a hajrában értékesített büntetővel a DAC eldöntötte a csatát.

A mérkőzést követően a DAC bemutatta az új címerét, amivel nekivág a 2021–2022-es évadnak. A klub korábbi közleményében jelezte, a váltás célja megmutatni, hogy egy modern, győztes csapatról van szó.

Az Újpest július 22-én lép pályára a Európa-konferencialiga selejtezőjének 2. fordulójában otthon a liechtensteini Vaduz ellen.

NB I-ES CSAPATOK FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSE
DAC 1904 (Dunaszerdahely, szlovákiai)–Újpest FC 2–1 (00)
Újpest:
Banai – Pauljevics (Simon K., a szünetben), Kastrati (Fehér Csanád, a szünetben), Kutrumpisz, Diaby, Antonov – Croizet (Csongvai, a szünetben), Onovo, Mitrovics (Szakály P., 78.) – Tallo (Stieber Z., 79.), Beridze (F. Viana, 79.). Vezetőedző: Michael Oenning
Gólszerző: Taiwo (57.), Balic (81 – 11-esből), ill. Antonov (70.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik