Fehérvár: gól és gólpassz az NB III-ba száműzött Zivzivadzétól

Vágólapra másolva!
2022.10.22. 14:32
null
Zivzivadze gólt szerzett a fehérváriak NB III-as csapatában (Fotó: Kovács Péter, archív)
Remek teljesítményt nyújtott Budu Zivzivadze, a Mol Fehérvár első csapatából kitett csatár szombaton a klub NB III-ban szereplő második csapatában.

 

 

A 28 éves Budu Zivzivadze rúgott egy gólt és adott egy gólpasszt a Kelen SC ellen 2–1-re megnyert mérkőzésen a Mol Fehérvár II-ben az NB III 14. fordulójában. Az összecsapást látta a Mol Fehérvár napokban kinevezett sportigazgatója, Juhász Roland is, s persze ott volt Lasa Odiladze, a játékos menedzsere, aki tájékoztatta az újonnan kinevezett sportigazgatót, hogy a labdarúgó senkit nem kívánt provokálni azzal, hogy az Újpest elleni meccs után magára vette barátja, Onovo mezét, s kérte Juhász Rolandot, vizsgálják meg, miként kerülhet vissza a csatár az első csapat keretébe. Mint ismeretes, a klub múlt héten, az Újpest elleni találkozót követően irányította a második csapathoz a grúz válogatott futballistát, aki a vereség után a vendégcsapat mezében hagyta el a pályát.

A menedzser a Nemzeti Sportnak elmondta, Zivzivadze, tanult az esetből, s szombaton a második csapatban bizonyította, lehet rá számítani.

„Hiszem, hogy segítségére lehet még a Fehérvárnak, s azt is, hogy ezt az új vezetőség is felismeri” – mondta Lasa Odiladze.

A Fehérvár első csapata 16.30 órától játszik az NB I-ben a Paksi FC ellen.

NB III
NYUGATI CSOPORT
14. FORDULÓ
Mol Fehérvár FC II
–Kelen SC 2–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik