K. Zs. 2021.03.31 20:01 Frissítve: 2021.03.31 20:33

Fehérvár: a második csapat élére nevezték ki Szalai Tamást

Az elmúlt másfél hónapban az első csapat megbízott edzőjeként dolgozó Szalai Tamás a Mol Fehérvár FC II vezetőedzője lesz április elsejétől – vált egyértelművé a székesfehérvári NB I-es labdarúgócsapat hivatalos honlapjának szerda esti híréből. Mint ismert, egy korábbi döntés értelmében a fehérváriak első csapatának vezetőedzője csütörtöktől Szabics Imre.

Szalai Tamás a fehérváriak edzőjeként a Budafok elleni márciusi kupameccsen (Fotó: Szabó Miklós)

 

„Mentális gödörben vette át ideiglenesen az első csapatot Szalai Tamás februárban. Nagyon köszönjük a munkáját és azt, hogy az első kérésre, gondolkodás nélkül igent mondott – idézi a molfehervarfc.hu Kovács Zoltán sportigazgatót. – A feladatát tökéletesen megoldotta, a csapatnak azonnal tartást és szervezettséget adott, ráadásul az egyik legfontosabb mérkőzésen, az FTC elleni kupameccsen bravúrt ért el és továbbjutott, majd a következő akadályt is sikerrel vette. Ennek köszönhetően van még arra reményünk, hogy ebben a szezonban nyerjünk valamit, ha már a bajnokságban ez nem sikerült.”

„Nagyon eseménydús másfél hónapon vagyok túl, hirtelen kellett átvenni az első csapat irányítását és folyamatosan jöttek a mérkőzések, de úgy érzem, hogy nagyjából egy-másfél hét alatt sikerült felrázni a csapatot, amelyet most jó állapotban tudunk átadni az új stábnak – mondta a klubhonlapnak Szalai Tamás. – Nagyon élveztem a közös munkát mind a játékosokkal, mind a kollégákkal, mindenki nagy odaadással dolgozott, annak pedig külön örülök, hogy a Mol Magyar Kupában ott van a csapat az elődöntőben, szurkolok annak, hogy a szezon végén kupagyőztesek legyünk! Az első vezetőedzői megbízásom előtt állok, a csütörtök reggeli edzést már én tartom a Vidi II-nek, várom már a közös munkát a fiatalokkal is.”

2021.05.11 10:48:23

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

A pályák bűvöletében éltek, egyikük, Béla egyenesen a válogatottságig vitte.

2021.05.13 23:47:08

Labdarúgó NB I N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. A szurkoló, aki egy a történettel, s aki „eggyé lenni” vágyik csapatával, nagyon szeretné a misztikus uniót (a feloldódás csodáját) megélni a maga életében, nagyon kívánná a „belső körhöz” tartozónak tudni magát.

2021.05.11 22:41:10

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A ZTE-től is több lejáró szerződésű játékos távozhat. Kövesse nyomon a keretek változásait körképünkben!