DVTK: Roberto Carlos csapata érdeklődik Futács iránt - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.08. 08:03
null
Futács Márkó iránt török sajtóértesülés szerint a Sivasspor érdeklődik (Fotó: Czerkl Gábor)
Török sajtóértesülés szerint a helyi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő, Roberto Carlos irányította Sivasspor érdeklődik a DVTK magyar válogatott támadója, Futács Márkó iránt.

 

FUTÁCS NEM HALLOTT A SIVASSPORRÓL

„Na akkor a Sivasspor volt az a csapat? Öntől hallom először a nevet, már többet tud, mint én. Egyelőre viszont nem foglalkoztat a dolog, hogy mennyire feküdne nekem a török bajnokság. Most csak a Diósgyőrre szeretnék koncentrálni!” – mondta Futács Márkó, a DVTK magyar válogatott támadója a Nemzeti Sport Online-nak arra a kérdésére, hogy hallott-e a Roberto Carlos irányította török együttes érdeklődéséről.

A csatárt a hétvégén elsőre súlyosnak látszó sérülés miatt kellett lecserélni, mert egyenlítő gólja után a Budapest Honvéd menteni igyekvő védője, Patrick George Ikenne-King csúnyán elkaszálta.

„Köszönöm már jobban vagyok. Voltam ultrahangon, semmi veszélyes sérülés, csak egy kis zúzódás. Úgy gondolom, hogy szerdán már edzhetek.” – mondta Futács.

A Fanatik nevű török újság internetes kiadása megemlékezik a Nemzeti Sport korábbi értesüléséről, amely szerint az ebben az idényben 15 bajnoki mérkőzésen hét gólt és négy gólpasszt jegyző támadó játékát az egyik török csapat megfigyelője a helyszínen tekintette meg a Budapest Honvéd ellen 2–1-re megnyert mérkőzésen.

A török napilap úgy tudja, hogy a Roberto Carlos irányította Sivasspor érdeklődik a 24 esztendős csatár iránt, aki az idény végéig kölcsönben szerepel a DVTK-nál, de szerződése 2015 nyaráig az angol élvonal leendő újoncához, a Leicester Cityhez köti.

A Szuperliga hetedik helyén álló Sivasspornak egyébként nemcsak a kispadján, de a játékoskeretében is megtalálható egy korábbi Real Madrid-játékos. A Roberto Carlos irányította piros-fehéreket erősíti Cicinho, valamint a 43-szoros nigériai válogatott támadó, John Utaka is.

Az 1967-ben alapított, 15 ezer fő befogadására alkalmas stadionnal rendelkező Sivasspor hazai pályán kimondottan veszélyes ellenfélnek számít a török élvonalban – tíz győzelem és négy vereség a csapat mérlege –, ahol harcban áll az európai kupaindulást jelentő pozíciókért, és 28 forduló elteltével csak a Fenerbahce szerzett több gólt nála.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik