DVTK: Ilyet egyetlen munkahelyen sem tehet meg egy alkalmazott – Bódog

Vágólapra másolva!
2018.01.30. 13:31
null
„Kilenc kilogramm plusszal futballozik, közben azt írja, hogy mindent megtesz a klubért." (Fotó: Nemzeti Sport)
Mint arról nemrégiben beszámoltunk, Nonót szabadlistára helyezte a DVTK, fegyelmetlenségre hivatkozva, amire a spanyol középpályás az Instagram-oldalán reagált. Nehezményezi ugyanis, hogy a klub fegyelmetlennek tartja, sőt, egyenesen hazugságnak tartja a vádakat.

Ezután a Diósgyőrön volt a sor, hogy reagáljon Nono Instagram-bejegyzésére, és Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója nemrégiben meg is tette ezt a klub honlapján, a dvtk.eu-n.

„Azt gondolom, minden csapat belügye, ami az öltözőben és az edzéseken történik, azonban ezúttal nem mehetek el szó nélkül Nono tegnapi megnyilvánulása mellett – mondta Bódog. – Volt játékosom valószínűleg félreértette döntésem indokait, bár a beszélgetésen volt jelen tolmács, ami nem meglepő, mivel másfél év magyarországi tartózkodása alatt minimális energiát sem fordított a magyar vagy az angol nyelv elsajátítására. Persze tudom, én is megtanulhattam volna a kilenc hónap alatt spanyolul.

Felfogásomtól azonban teljesen idegen az olyan hozzáállás, amikor valaki csak a szerződése aláírásakor profi, de azt követően, amikor teljesíteni kell, már nem az. Álprofiságra vall, amikor egy labdarúgó népmesei hőst akar csinálni magából. Kilenc kilogramm plusszal futballozik, közben azt írja, hogy mindent megtesz a klubért. Szó nélkül felveszi a pénzét, de a kifejezés, hogy teljesítmény, távol áll tőle.

Amióta a DVTK alkalmazásában állok, Nono fegyelmezetlenségeivel többet kellett foglalkoznom, mint az egész csapatéval együttvéve. A játékostárs lerúgása edzés közben, a másodosztály elleni harc során kiállítás a Haladás ellen, a büntetések figyelmen kívül hagyása és az arrogancia, mind-mind ilyen.

Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor az elmúlt heti csapatépítő program keretében lezajlott edzést szó nélkül befejezte, ráadásul csak azt követően jött oda hozzám, amikor erre felszólítottam. Ilyet egyetlen munkahelyen sem tehet meg egy alkalmazott.

Bár Nono számára valószínűleg az a normális, hogy azt csinál, amit akar, mindez az én szótáram szerint fegyelmezetlenség, mivel ez a munkahelye!

Azt pedig ma is vallom, hogy az én csapatomban kivételezésnek nincs helye, minden labdarúgónak be kell állnia a sorba. A rend és fegyelem mindennek az alapja.

Nono további pályafutásához őszintén sok sikert kívánok!"


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik