DVTK: folytatódik a Bódog–Nono csörte – az edző fenyegette játékosait?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.31. 18:04
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK hétfőn hivatalos honlapján bejelentette, hogy a jövőben nem számít a csapat 24 éves spanyol légiósára, Nonóra, s a döntést Bódog Tamás szakmai igazgató úgy indokolta, annak hátterében fegyelmi okok állnak. Válaszként Nono azt írta az Instagram-posztjában, hogy a klub hazudik. Másnap Bódog bővebben reagált a játékos reakciójára, s a spanyolt aztán az M4 Sport csatorna felkereste, hogy saját álláspontját bővebben ismertethesse.

Bódog kedden többek között felhánytorgatta Nonónak, hogy másfél év alatt nem tanult meg sem magyarul, sem angolul, kilenc kilogramm plusszal futballozik, és népmesei hőst akar csinálni magából.

„Azért száműztek a második csapathoz, mert nem fogadtam el a klub ajánlatát a szerződésem meghosszabbítására vonatkozóan. Nem magatartási okokból. Ez az igazság. A vezetőedző arról beszélt, hogy kilenc kiló súlyfelesleggel futballoztam, de ez nem így van” – mondta az M4 Sportnak a 24 éves játékos.

„Bódog Tamás nem mond igazat. Bódog Tamás megfenyegetett minket, hogy ha nem írjuk alá az új megállapodást, akkor a második csapathoz küld minket. Engem és Diego Velát, akinek szintén lejár a szerződése. Végül csak engem küldött, mert ha ezt mindkettőnkkel megteszi, akkor a DVTK szurkolói számon kérnék rajta a döntés okát. Egy játékost száműzni lehet magatartásbeli problémákra hivatkozva, de kettő esetében ez már nagyon furcsa lenne” – árulta el Nono.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik