nemzetisport.hu 2015.06.30 20:56

DVTK: Először azt hittem, el vagyunk átkozva - Bekő

Mint arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK nemzetközi felkészülési mérkőzésen kétgólos hátrányból felállva 2–2-es döntetlent játszott az osztrák Admira Wackerrel. Az összecsapást követően Bekő Balázs, a diósgyőriek vezetőedzője a klub honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, úgy érezte, csapatát elátkozták, mert rengeteg alkalommal a kapufa mentette meg az ellenfelet a góltól.

 

„Látszott, hogy ellenfelünk már a felkészülés utolsó szakaszában jár. Nagyon frissek voltak és robbanékonyak, ez főleg az első félidőben ütközött ki. Amikor már gyorsabban tudtunk játszani és felvettük a ritmust, akkor már nekünk is megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre. Először azt hittem, hogy el vagyunk átkozva, mert rúgtunk vagy öt kapufát. Az első félidőben voltak helyzeteink, ziccereink nekünk is, nem sikerült kihasználni. A második játékrészben azonban sikerült két lehetőséget gólra váltanunk. Vannak gondok a védekezésünkben, de az idő elegendő lesz arra, hogy stabilizáljuk ez a csapatrészt is. Bátran játszottunk, kombinatívak voltunk, jó kis edzőmérkőzés volt” – nyilatkozta Bekő Balázs vezetőedző a klub hivatalos honlapjának.

2021.06.20 16:43:48

Labdarúgó NB I BACSKAI JÁNOS

A nagyon jó erőkből álló Legiát 2–0-ra verte meg a tartalékos Stöger-csapat a németországi edzőtáborozás közben.

2021.06.13 23:16:43

Labdarúgó NB I BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Olyan országban élünk, amelyben a klubtörténeti sikerek sem jelentik automatikusan azt, hogy a futballedző megtarthatja az állását és építheti tovább eredményesen, amit elkezdett.

2021.06.09 21:15:35

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Habitusához közelebb áll, hogy a bajnoki címért küzd.

2021.06.06 22:04:49

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Peter Stögert is tisztelem, esetében egyelőre csak az eredményei miatt tehetem.