nemzetisport.hu 2014.01.28 14:26 Frissítve: 2014.08.05 01:06

DVTK: aláírt az újpesti nevelésű középpályás

Az NB I-ben szereplő DVTK labdarúgócsapata hivatalos honlapján, a dvtk.eu-n tudatta: Antal Botond után szerződtette az újpesti nevelésű középpályást, Egerszegi Tamást is.

Míg Antal Botond kaposvári kitérővel csak a nyáron érkezik Diósgyőrbe, Egerszegi már kedd délután csatlakozik a DVTK keretéhez. A magyar U-válogatottakat megjárt középpályás eddig az Újpestben, a Siófokban és a belga Sint-Truidenben fordult meg. Ősszel az Újpest kölcsönjátékosaként a Gyirmótban futballozott.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Egerszegi Tamás (Újpest FC, az ősszel kölcsönben Gyirmóton szerepelt). A nyáron érkezik: Antal Botond (Kecskeméti TE – tavasszal kölcsönben a Kaposvári Rákócziban szerepel)
Távozott/távozhat: Csirszki Martin (Lombard Pápa – kölcsönbe?), Michal Hanek (szlovák), Menyhért Ádám (Mezőkövesd – kölcsönbe?), Takács Péter (Mezőkövesd), Thiago Bonfim dos Santos (brazil, Tököl VSK – kölcsönből vissza), Tisza Tibor (?)
Kiszemeltek: Lazar Arszics (szerb, Lombard) Bányász Nikola (szerbiai, Szpartak Zlatibor Voda – Szerbia, próbajáték) Bori Gábor (Paksi FC), Pim Bouwman (holland, szabadon igazolható, legutóbbi Inter Turku – Finnország), Georges Griffiths (elefántcsontparti, Lombard), Miroszlav Grumics (szerb, Pécsi MFC), Lazar Marjanovics (szerb, Radnicki Kragujevac – Szerbia, próbajáték), Németh Márió (Haladás), Szabó János (Paksi FC), Nikola Sztojanovics (szerb, Csukaricski Beograd – Szerbia, próbajáték)
2021.01.25 21:41:24

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. A játékvezetők magabiztosabbak lettek hátuk mögött a fegyelmezési szándékkal. Kevesebben voltak a kelleténél, ezért volt általános nyűg az idegenben játszó csapatoknál, hogy a helyi partjelzők éppen, hogy csak gólt nem lőttek, annyira lelkesen segítették az övéiket.

2021.01.23 23:15:39

Labdarúgó NB I BACSKAI JÁNOS (szöveg), MIKOLA BENCE (grafika), KUN ATTILA (osztályzatok, álomcsapat)

IDEGENLÉGIÓ. A Fradiban Otten és Klein villogott; nem a Chinchilla, Romeo, Vuk trióra, eközben a nagy Hudson-Odoi a Vasasban…

2021.01.24 13:27:18

Labdarúgó NB I CSERHÁTI ANDRÁS (összefoglaló), PÓSFAI GYULA (percről percre)

Hidi bombagóllal szerzett vezetést, a ZTE fordított, Gazdag büntetőből egyenlített.

2021.01.24 13:22:22

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT (összefoglaló), ORBÁN ISTVÁN (percről percre)

Bognár György csapata jól kezdte az évet, és otthon tartotta a három pontot.

2021.01.24 13:15:53

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

Varga Roland az MTK-ban, Csonka András a Budafokban szerzett gólt az első meccsén.