DVSC: „Mérlegelnem kell, bizonytalanságot érzek”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.03. 12:45
A Nyíregyházáról kölcsönből visszatérő Nagy Zoltán és Szécsi Márk sorsa továbbra is kérdéses a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Tevánál.

Bár Nagy Zoltán és Szécsi Márk is a Nyíregyháza Spartacusszal kezdte el téli felkészülést, a Mátyus János vezette szakmai stáb végül nem számolt velük, így mind a ketten visszatértek Debrecenbe. A kölcsönből visszajött két labdarúgó a Loki első csapatával készül, de sorsuk egyelőre kérdéses.Nagy Zoltán és Szécsi Márk is a Nyíregyháza Spartacusszal kezdte el téli felkészülést, a Mátyus János vezette szakmai stáb végül nem számolt velük, így mind a ketten visszatértek Debrecenbe. A kölcsönből visszajött két labdarúgó a Loki első csapatával készül, de sorsuk egyelőre kérdéses.

„A DVSC és mi is egyéves kölcsönadással terveztünk, végül idő előtt vissza kellett térni mindkettőnknek. Ez senkinek nem jó, így nem tudom, hogy mi lesz a sorsom. Egyelőre bizonytalan a jövőm. Nemrég született a kisfiam, így mérlegelnem kell. Olyan megoldást kell találni, amelyben a családomat is figyelembe veszem” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a 29 éves Nagy Zoltán.

Az már biztos, hogy a 20 éves támadó, Szécsi Márk nem utazik jövő hét csütörtökön a csapattal a törökországi edzőtáborba, ugyanis műtét után rehabilitációs munkát végez (ágyéksérüléssel operálták), de kérdéses Nagy Zoltán helyzete is, hiszen a vezetők nem döntöttek még sorsáról.

A Nemzeti Sport Online információi szerint a jobb oldali védőként bevethető Nagy Zoltánt a Kecskeméti TE szívesen látná soraiban, ám ha történt is egyeztetés a két klub között, a játékossal még nem tárgyaltak.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-TEVÁNÁL
Érkezők: Wittrédi Dávid (PMFC, szabadon igazolható volt)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Kondás Kristóf
(Balmazújváros), Nagy Zoltán (Nyíregyháza), Szatmári Csaba (Balmazújváros), Szécsi Márk (Nyíregyháza)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: L’Imam Seydi (francia, Nyíregyháza Spartacus), Dalibor Volas (szlovén, NK Maribor – Szlovénia)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Nagy Zoltán (érdeklődnek iránta: Kecskemét), Varga József (érdeklődnek iránta: külföld)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik