A Rodától érkezik belga kapus a Ferencvároshoz

Vágólapra másolva!
2010.06.30. 22:25
A Nemzeti Sport értesülései szerint csütörtökön egy belga kapus csatlakozik a Ferencváros edzőtáborozó keretéhez. Prukner László, az FTC szakvezetője egy szerdai interjúban elmondta: mindenképpen szeretne kapust és támadót szerződtetni.

Az új szerzemény a 27 éves Bram Castro lehet, aki a legutóbb a Bodor Boldizsárt is foglalkoztató Roda JC játékosa volt, de szerződése lejárt a szezon végén.

Castro jelentős holland élvonalbeli tapasztalattal rendelkezik 
(Fotó: Imago)
Castro jelentős holland élvonalbeli tapasztalattal rendelkezik (Fotó: Imago)

A 190 centiméter magas kapus korábban a Genk és a Sint-Truiden csapataiban védett, az előző idényben 20 alkalommal kapott lehetőséget a holland csapatban.

Prukner László az ftc.hu-nak adott nyilatkozatában elmondta, egy kapust és egy csatárt még mindenképpen szerződtetnének a következő idényre.

Mint ismert, a Ferencvárossal készült Mindaugas Malinauskas, ám a litván kapus végül a zöld-fehérek helyett a bajnok Debrecent választotta.

„Délelőtt futóedzés szerepelt a programban, délután pedig gyorsaság, erő és állóképesség fejlesztő gyakorlatokat végeztünk. A játékosok kiváló partnerek a felkészülésben, mindenki alázattal végzi a kemény munkát. Alakul a keretünk, de csatárt és kapust még mindenképp szeretnénk szerződtetni. Csütörtökön délelőtt újra futóedzés vár a csapatra, este hat órától pedig lazításképp ismét golfozunk egy kicsit" – nyilatkozta a szakember. 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik