SZ. M.
2023.10.01 23:26 Frissítve: 2023.10.02 01:15

A KTE legyőzése után emelkedik a futball-láz Diósgyőrben!; Elképesztő VAR-hiba sújtotta a Liverpoolt

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:


 

A labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójának rangadóján a DVTK hamar magához ragadta az előnyt, amelyet kisvártatva megduplázott, a második félidőben pedig a kegyelemdöfést is bevitte a fordulás után valamelyest feltámadó Kecskeméti TE-nek. A játéknap másik mérkőzésén a fehérváriak otthon tartották a három pontot a Kisvárdával szemben. Tudósítások, vélemények, elemzések a hétfői Nemzeti Sportban.

A Premier League játékvezetői testülete elismerte, hogy jogtalanul vették el a liverpooli Luis Díaz gólját a Tottenham 2–1-es győzelmével záruló szombati rangadón. Smahulya Ádám háttéranyaga.

A spanyol élvonalban szereplő Real Sociedad továbbra is a saját nevelésű játékosokra épít, és a jelek szerint jól igazolnak a neuralgikus posztokra is. Gyenge Balázs írása.

Szabó Fanni: meghökkent a Sopron. A címvédő Sopron legyőzésével vett repülőrajtot a TFSE-MTK a női bajnokság élvonalában, a meccs egyik hőse szerint ez óriási lendületet adhat az egyszerre két történelmi sikert elérő csapatnak. Fazekas Zoltán interjúja.

A sok rontás nem fért bele, az antwerpeni tornász-világbajnokság vasárnapi selejtezőjében férfiválogatottunk a 20. helyen végzett, így nem is szerzett olimpiai kvótát – Mészáros Krisztofer viszont bejutott az egyéni összetett 24-es döntőjébe. Kovács Erika beszámolója.

Osztálykülönbséggel aratott rajt-cél győzelmet a Győri ETO a Bajnokok Ligája 4. fordulójában a Buducsnoszt ellen, ezzel továbbra is hibátlan és ismét vezeti a csoportját. Németh Richárd tudósítása.

előfizető vagyok, elolvasom a lapot Nincs előfizetésem, digitálisan olvasnám a lapot Előfizetnék a nyomtatott lapra
2023.12.10 23:30:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A magyar élvonalban a központi támogatás sem kínál elég szakmai motivációt ahhoz, hogy a csapatoknál a fiatalok kifogáskeresés nélkül beférjenek az öltözőbe – lám, néhol már a harmadosztályúba sem… Szóval, igaza van Csank Jánosnak: őt már hiába küldik be a szórakozóhelyre, hogy ő a világ legjobb palija…

2023.12.10 23:14:43

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Akik hisznek a magyar játékosokban, bizonyára örvendtek a megérdemelt sikernek.

2023.12.10 23:16:42

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2023.12.10 15:42:13

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Nagyobb volt a tűz, mint a füst: a tabella élén telel a címvédőnek odahaza három gólt vágó, lelkesen harcoló Paks.

2023.12.10 14:49:54

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A hazaiaknak 19 lövés is kevés volt a gólhoz, a hajrában Kodro és Christensen is betalált – Kuttort pedig kiállították.