Sz. M. 2021.01.21 23:20 Frissítve: 2021.01.21 23:34

A Fradi elleni győztes gól előtörténete; Liu Shaoangot nem nyomja a címvédés terhe

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

 

Szalai Ádám csak egy van. Marco Rossi egy szlovákiai portálnak nyíltan beszélt a csapatkapitány fontos szerepéről, a magyar támadókról és a szinte már meglévő Eb-csapatáról. Pietsch Tibor összefoglalója.

A Ferencváros elleni bajnokin Márkvárt Dávid diósgyőri csapatkapitányt a szabadrúgás előtt győzte meg a frissen beálló Asmir Suljic, hogy őt játssza meg – tudjuk, mi lett a vége... Bodnár Zalán írása.

Az egyiptomi világbajnokságon hibátlanul teljesített csoportkör után a középdöntő első mérkőzésén a brazilok ellen meggyőző fölénnyel szerezte meg nagyszerűen menetelő férfi kézilabda-válogatottunk a győzelmet, s mivel továbbra is pontelőnnyel áll az I. csoport élén, egy lépéssel közelebb került a negyeddöntőhöz.

A specialista. Sallai Roland nem lassít a gólja után, szeretné a maximumot kihozni az idényből, és őszintén beszélt a Bayern München elleni tapasztalatairól. A Freiburg támadójával Tóth Ádám beszélgetett.

Összetett címvédőként lép jégre a gdanski rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon Liu Shaoang, ám ez neki egyáltalán nem jelent terhet. Kovács Erika interjúja.

Fókuszban a pilóták. Az Formula–1 új vezetője, Stefano Domenicali szerint legalább egy évtizede nem volt annyi remek versenyző a mezőnyben, mint most, ezért azt szeretné, ha még nagyobb figyelem övezné őket. Zsoldos Barna háttéranyaga.

Belgrádba, a Novak Teniszközpontba költözik az áprilisi ATP-torna, amelyet eddig a Magyar Teniszszövetség bérelt – a hazai WTA-verseny kapcsán tiszta a kép, a Fed-kupa-döntő körül viszont sok a bizonytalanság. Klein Ron összefoglalója.

2021.02.28 17:51:47

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Hajdú B. István és Berkesi Judit beszélget a magyar és a nemzetközi foci aktuális témáiról. (x)

2021.02.28 11:24:29

Labdarúgó NB I TŐSÉR NORBERT (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

Nikolics Nemanja a 100. bajnoki gólját szerezte fehérvári színekben.

2021.02.28 11:24:29

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Sokkal jobban akarták a győzelmet a lila-fehérek, akik teljesen megérdemelten szereztek három pontot.

2021.02.28 08:00:01

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

„Ha valaki nem esik hasra attól, hogy Hahn János vezeti a góllövőlistát, az maga Hahn János.”