Futács Márkó a Honvédhoz igazolt – hivatalos

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2024.04.02. 19:06
Fotó: honvedfc.hu
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport információi, a labdarúgó NB II-ben szereplő Budapest Honvéd a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette a korábbi válogatott Futács Márkót.

 

„Futács Márkó már nyáron is célkeresztben volt nálunk, akkor még másként alakultak a dolgok, most azonban adódott egy lehetőség, így kimagasló tudású játékost hozhattunk Kispestre. Reményeink szerint a Honvéd egészségügyi stábjának segítségével hamarosan formába lendül és fokozatosan egyre többet játszhat. Hiszünk benne, hogy Futács Márkó hosszú távon is a klub segítségére lesz, első körben nyárig, aztán a szezon végeztével közösen döntünk a folytatásról” – mondta Kun Gergely, a Budapest Honvéd ügyvezetője a klub közleményében.

„Nagyon boldog vagyok és hálás a Honvédnak, hogy megkaptam a lehetőséget – jelentette ki Futács Márkó. Rendkívül motiváltnak érzem magam, szeretnék minél hamarabb játszani, a pályán és a pályán kívül is segíteni a csapatnak. A legfontosabb, hogy minél hamarabb pályára lépjek, és minél többet játsszak a szezon végéig, hozzájárulva ahhoz, hogy pozitívan zárjuk a bajnokságot.”

A háromszoros válogatott csatár az MTK-tól 2023 szeptemberében közös megegyezéssel távozott. Korábban már megírtuk, hogy Futács következő állomása az NB II-es Budapest Honvéd lehet, de februárban a Gyirmót is tárgyalt vele.

A korábbi válogatott támadó az évad hátralevő részében erősíti a piros-feketéket.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik