NB II: új sportigazgató érkezett Kazincbarcikára

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2023.12.23. 09:08
null
Forrás: boon.hu
Januártól Koszta Péter helyett Vég Csongor lesz a labdarúgó NB II-ben szereplő Kolorcity Kazincbarcika NB II-es labdarúgó csapatának sportigazgatója, s egyaránt felel az utánpótlás, illetve a felnőtt szakág sportszakmai munkájáért – számolt be róla a boon.hu és a klub honlapja.

 


A 39 éves Vég Csongor dolgozott korábban Diósgyőrben, az NB I-es együttes másodedzőjeként, illetve a második csapat trénereként, emellett itthon az NB II-es Siófoknál másodedző volt, a BKV Előrénél és a Budapest Honvédnál pedig utánpótlásedzőként ténykedett.

Idén nyártól szakmai igazgatója volt a Marosvásárhelyi SE utánpótlás-nevelő központjának, ahonnan nemrég távozott. A szatmári születésű tréner korábban négy évet dolgozott a csíkszeredai Székelyföld Labdarúgó Akadémián is, Marosvásárhely előtt pedig a szerb első osztályban szereplő Topolyai SC-nél állt alkalmazásban.

Vég Csongor UEFA Youth A-licensszel, Double Pass sportigazgatói és egyetemi szintű sportmenedzseri képesítéssel rendelkezik.

A megyei portál úgy tudja, hogy a korábbi sportigazgató, Koszta Péter tanácsadói szerepben maradhat az észak-borsodiaknál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik