Átigazolás: a Honvédtól távozott védő is Indiába szerződött

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2023.09.18. 08:42
A Puskás Akadémiától távozó holland középpályás, Yoëll van Nieff után a legutóbb a Honvédban futballozó szerb védő, Lazar Csirkovics is az indiai Super League-be szerződött.

A 36-szoros magyar válogatott Koman Vladimir korábbi indiai klubja, a Csennaijin FC a honlapján jelentette be, hogy szerződtette a tavasszal még az NB I-ben, a Honvédban szerepelt szerb védőt, Lazar Csirkovicsot, aki júliusban távozott az NB II-be kiesett kispestiektől, és azóta szabadon igazolható volt. Csennaijin FC a honlapján jelentette be, hogy szerződtette a tavasszal még az NB I-ben, a Honvédban szerepelt szerb védőt, Lazar Csirkovicsot, aki júliusban távozott az NB II-be kiesett kispestiektől, és azóta szabadon igazolható volt.

„Örömmel jelentjük be, hogy a védelem megerősítése érdekében a Super League rajtja előtt megállapodtunk Lazar Csirkoviccsal. Ő lesz az ötödik légiós a csapatunkban” – írja a chennaiyinfc.com.

Csirkovics 2021 januárjában szerződött Magyarországra, először Kisvárdára, majd tavaly nyáron igazolt a Honvédba. A 31 éves, egykori szerb U21-es válogatott védő az NB I-ben 60 meccsen játszott, két gólt szerzett. A Kisvárdával a 2021–2022-es idényben ezüstérmes lett, a Honvéddal a következő kiírásban kiesett az élvonalból.

Csirkovics a második légiós ebben az idényben, aki az NB I után az indiai élvonalba igazolt: a nyáron a Puskás Akadémiától távozó holland középpályás, Yoëll van Nieff szerződött a Mumbai Citybe. Az ázsiai országban az új évad csütörtökön rajtol.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik