NB II: Békéscsabáról és Dorogról érkezett középpályás Siófokra

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2023.07.03. 21:19
null
Kitl Miklós (lilában) Békéscsabáról Siófokra igazolt (Fotó: Bencsik Ádám/Békés Megyei Hírlap)
Kitl Miklós és Szedlár Zoltán a labdarúgó NB II-ben szereplő BFC Siófok együttesében folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.


A 26 éves belső középpályás, Kitl Miklós Kiskunmajsán kezdte pályafutását, játszott a Budapest Honvédban, Kecskeméten, Diósgyőrben, Dorogon, majd Békéscsabán, ahol alapemberként számoltak vele: az előző idényben 33 alkalommal volt kezdő az NB II-ben, egy alkalommal csereként lépett pályára. Egy gólt szerzett a bajnokságban, a Kolorcity Kazincbarcika ellen volt eredményes, míg a Magyar Kupában a Nagykanizsa kapujába talált be.

A másik érkező a 29 éves szélső középpályás, Szedlár Zoltán, aki Dorogról érkezett a Balaton partjára. A III. Kerület mellett több évet lehúzott a Vasas együttesében is, majd Dorogra igazolt, ahol az előző kiírásban 24 mérkőzésen volt kezdő az NB II-ben, 6 alkalommal csereként lépett pályára. A 2022–2023-as bajnoki évben több gólpasszon kívül 5 gólt jegyezhet a neve mellett: betalált az MTK, a Soroksár, a Tiszakécske, a Pécs és a Haladás kapujába, és túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a második ligából kieső dorogiak egyik legjobbja volt az idényben.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BFC SIÓFOKNÁL
Érkezők: Kitl Miklós
(Békéscsaba), Lapos Máté (Bicske – kölcsönből vissza), Nagy-Kolozsvári Dániel (Iváncsa – kölcsönből vissza), Szedlár Zoltán (Dorog)
Távozók: Debreceni Ákos (Paks – kölcsönből vissza), Farkas Balázs Kesző (ETO FC Győr – kölcsönből vissza), Horváth Milán (Bp. Honvéd – kölcsönből vissza), Makrai Gábor (PMFC – kölcsönből vissza), Szakály Attila (Haladás), Volter Patrik (Paks – kölcsönből vissza)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik