NB II: a kapus távozott, egy védő érkezett Tiszakécskére

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2023.07.04. 07:21
null
Halasi Péter (Fotó: Nemzeti Sport)
A Nemzeti Sport információja szerint Halasi Péter távozott a labdarúgó NB II-ben szereplő Tiszakécskei LC-től, miközben Bekker Rolandot átigazolta a klub – utóbbit a klub honlapjáról tudtuk meg.

 

A 33 esztendős, rutinos kapus, Halasi Péter másfél évvel ezelőtt Vácról érkezett a Tiszakécskéhez, mégpedig átigazolási díj ellenében, mivel a kécskeiek kivásárolták őt élő szerződéséből. Az eltelt időszak alatt 22 NB II-es bajnokin és egy Magyar Kupa-meccsen védett. Halasinak most lejárt a szerződése, és mivel nem állapodott meg a közös folytatásról a klubbal, távozik Tiszakécskéről.

A Tiszakécske új érkezője a 21 éves, a német Borussia Mönchengladbach utánpótlásában pallérozódó balhátvéd, Bekker Roland, aki legutóbb az NB II-es ETO FC Győrben játszott, a 2021–2022-es kiírásban a III. Kerületi TVE alapembere volt.

A menedzseremmel úgy gondoltuk, hogy nekem most a tiszakécskei lehetőségre van szükségem ahhoz, hogy tovább tudjak fejlődni – mondta a klubhonlapon a védő. – A szakmai stáb és a vezetőség szemlélete, az általuk felvázolt kép nagyon egyezett a miénkkel. Nem kellett sokat gondolkoznunk, egyből belevágtunk. Személyes célom, hogy meghatározó játékosa legyek a csapatnak, minden mérkőzésen szeretném gólpasszal segíteni a társakat. Nagyon fontos, hogy visszarázódjak abba a terhelésbe, amiből kiestem; minél több játékpercet szeretnék abszolválni.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A TISZAKÉCSKÉNÉL
Érkezők:
Bekker Roland (ETO FC Győr), Lovas Andor, Lovas Zsombor (mindkettő Kecskemét II – kölcsönből vissza), Torvund Alexander (Csákvár)
Távozók:
Biben Barnabás (MTK – kölcsönből vissza), Farkas Norbert (?), Halasi Péter (?), Kiprich Dávid (?), Kiss Norbert (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza), Major Szabolcs (Kecskemét – kölcsönből vissza), Máté Zsolt (Újpest – kölcsönből vissza), Vachtler Csaba (?), Vajda Botond (DVTK – kölcsönből vissza, onnan DVSC)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik