NB II: harmadosztályú gólkirályt igazolt a Honvéd

Vágólapra másolva!
2023.07.13. 21:19
null
Haragos Viktor a Budapest Honvédban folytatja (Fotó: honvedfc.hu)
A 21 esztendős Haragos Viktor a labdarúgó NB II-ben induló Budapest Honvéd legújabb nyári szerzeménye – számolt be róla a klub honlapja.

 

Kovács Nikolasz, Adorján Krisztián és Kálnoki-Kis Dávid után Haragos Viktor a kispestiek negyedik nyári érkezőnk, s nem véletlenül esett a klub választása a 21 éves szélsőre.

„Eddig olyan labdarúgókat hoztunk, aki ahhoz tapasztalatot, stabilitást hozhatnak, de olyan játékosokat is keresünk, akik kiegészíthetik az akadémistánkat, olyan fiatalokat, akik a Honvédban tovább fejlődhetnek, növekedhet az értékük és szellemiségüket, karakterüket tekintve is illenek a csapatba” – nyilatkozta a klubhonlapon Kun Gergely ügyvezető Haragos Viktor érkezéséről.

A 21 esztendős szélső támadó nyolc év után Monorról teszi át székhelyét a XIX. kerületbe, és NB III-as gólkirályként csatlakozik a kispestiekhez, akikkel hároméves szerződést kötött. A monoriak színeiben 18 találatot szerzett az NB III Közép-csoportjának legutóbbi kiírásában, ezzel lett gólkirály.

„Haragos Viktor mozgékony támadójátékos, aki jól futja be a mélységi területeket, kreatív, fiatal futballista, akiben látunk fantáziát a jövőt illetően; ő is segíthet nekünk abban, hogy visszakerüljünk az első osztályba– mondta Fehér Péter szakmai igazgató az új játékosról.

„Leírhatatlanul hálás vagyok, hogy bizalmat szavazott nekem egy ilyen nagy múltú egyesület. Szétfeszít a bizonyítási vágy, szeretném minél előbb meghálálni a lehetőséget, amit most a Honvédtól megkaptam – jelentette ki eltökélten az érintett. – Sikeres esztendőket töltöttem Monoron, de most nyáron úgy éreztem, eljött a váltás ideje. A Honvédnál már az első pillanattól kezdve tapasztaltam, hogy jó a hangulat, közös gondolkodás viszi előre a játékosokat és a stábot, ennek szeretnék én is a részese lenni!”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők: Adorján Krisztián
(Budafok), Horváth Milán (Siófok – kölcsönből vissza), Kálnoki-Kis Dávid (szabadon igazolható – legutóbb ZTE) Kovács Nikolasz (Paks), Makszim Puhtjejev(ukrán, Mosonmagyaróvár – kölcsönből vissza)
Távozók: Luka Capan (horvát, AE Kifisias – Görögország), Albi Doka (albán, KF Tirana – Albánia), Brendon Dominges (portugál,francia, DVSC) Richlord Ennin (kanadai, Spartaks Jurmala – Lettország – kölcsönből vissza), Vidar Ari Jónsson (izlandi, ?), Lukas Klemenz (lengyel, Gornik Leczna– Lengyelország),László Dávid (szentlőrinci kölcsön után Siófok), Tamás Krisztián (Újpest), Lazar Csirkovics (szerb, ?), Makszim Plakuscsenko (izraeli-ukrán, Maccabi Netanya– Izrael), Herdi Prenga (albán-horvát, RFS – lett), Jairo Samperio (spanyol, ?), Zsótér Donát (?), Feledy Balázs (?), Kárász Simon (?), Kozma Richárd (?), Nikola Njamcsulovics (szerb, ?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik