NB II: marad Szentlőrincen az U20-as vb ezüstcipőse

Vágólapra másolva!
2022.07.18. 20:28
null
Mervó Bence Budafok után végleg Szentlőrincen marad (Fotó: Török Attila)
Már végleg a labdarúgó NB II-ben szereplő Szentlőrinc játékosa a 2015-ös új-zélandi U20-as világbajnokság ezüstcipőse, Mervó Bence, aki a legutóbbi két idényt kölcsönben töltötte a Baranya megyeieknél, akik most végleg megszerezték a támadót a Budafoktól.

A 27 éves támadó a Hegyeshalom, a Győri ETO, az MTK és a svájci FC Sion, a lengyel Slask Wroclaw és a szlovákiai Dunaszerdahely játékosa is volt korábban, mielőtt a 2019–2020-as idényben Budafokra szerződött, ahonnan viszont egy évvel később kölcsönbe Szentlőrincre került, s az elmúlt másfél évben 37 NB II-es bajnokin öt gólt szerzett.

„A Budafokhoz még egy évig szerződés kötött, amit felbontottam. Hálás köszönet azokért az évekért, amelyeket a klubnál tölthettem! Több lehetőségem is volt, az élvonalból is érdeklődtek irántam, de miután Szentlőrincen jelezték, hogy számítanának rám, úgy döntöttem, hogy itt maradok– fogalmazott a klub honlapján Mervó Bence. –Az elmúlt másfél év során rendre megkaptam a bizalmat ennél az egyesületnél, szeretek itt lenni, ritka jó a közösség. Nekem folyamatosan építenem kell magam, és úgy gondolom, itt minden adott ahhoz, hogy fejlődjek, előrelépjek, és ismét a tudásom legjavát nyújtsam. A célom nem változott, szeretnék a jövőben a legmagasabb szinten futballozni” – tette hozzá a 27 éves csatár.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZENTLŐRINCNÉL
Érkezők: Csörgő Raul (Nyíregyháza),Czuczi Péter (Kaposvár – kölcsönből vissza), Kiss-Szemán Péter (Vasas), Mervó Bence (Budafok– kölcsön után végleg), Rétyi Róbert (Vasas)
Távozók:Andrija Drljo
(MTK Budapest – kölcsönből vissza), Biben Barnabás (MTK – kölcsönből vissza), Harsányi István (Pécsi MFC), Mervó Bence (Budafok – kölcsönből vissza), Mucsányi Márk (Újpest II – kölcsönből vissza), Nagy Barnabás (MTK – kölcsönből vissza), Németh Barnabás (Honvéd II-MFA – kölcsönből vissza)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik