NB II: többen távoznak Tiszakécskéről, Heffler is elmehet

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2022.01.06. 15:30
Négy játékos biztosan, míg további kettő valószínűsíthetően távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Tiszakécskei LC-től – számolt be róla a baon.hu.

 

 

Heffler Norbert (balra) elvesztése nagy érvágás lehet a Kécskének (Fotó: Mészáros János/Új Néplap)
Heffler Norbert (balra) elvesztése nagy érvágás lehet a Kécskének (Fotó: Mészáros János/Új Néplap)


Azok, akik elmentek, kevesebb játéklehetőséget kaptak vagy sérültek voltak, így a beépülésük a játékba többletidőt igényelt volna – mondta a megyei portálon Nyilas Elek szakmai igazgató. – Akik biztosan távoznak: Galacs Erik, Gréczi Gábor és Horváth Adrián, ők keveset játszottak, sőt az utóbbi játékos az őszi szezonban nem is lépett pályára. Szalay Szabolcs is szeretett volna több játéklehetőséghez jutni, ezért ő visszamegy Zalaegerszegre, helyette kell majd igazolnunk egy fiatal futballistát. Heffler Norbert és Horváth Attila távozása még kérdéses, de nagy valószínűséggel már ők sem maradnak Tiszakécskén. Új kiszemeltjeink természetesen vannak, konkrétumokat azonban még nem tudok mondani.”

A 31 éves Heffler Norbert elvesztése lehet a legnagyobb érvágás a csapatnak, hiszen a rutinos labdarúgó – aki korábban három együttessel, a Balmazújvárossal, a Kisvárdával és a Gyirmóttal jutott fel az NB I-be – ősszel 13 bajnokin négy gólt szerzett és vezéregyéniség volt.

A kécskeiek – akik hétfőn kezdték el a felkészülést a tavaszi szezonra és Bükre utaznak majd edzőtáborba – szeretnének a távozók helyett új játékosokat igazolni, hiszen céljuk továbbra is a bennmaradás kiharcolása. További, keretüket érintő hír még, hogy a sérültek közül Beliczky Gergő – akinek a vállával volt probléma – felépült, Kalmár Ferenc és Kiprich Dávid pedig még lábadozik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik