DVSC: kikerült a karanténból Kondás, újra a csapattal van

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.11.16. 16:35
null
A karantén alatt sokat gondolkodhatott Kondás Elemér (Fotó: Tumbász Hédi)
Visszatért a karanténból a DVSC NB II-es labdarúgócsapatának vezetőedzője, a koronavírus-fertőzésen áteső Kondás Elemér – számolt be róla a klub honlapja.

 

A járványügyi helyzet a Loki életét is nagyban befolyásolja, a csapatnak többek között a koronavírussal megfertőződő Kondás Elemér vezetőedzőt is nélkülöznie kellett, de a tréner most már visszatérhetett a gárdához.

„Köszönöm, jól vagyok, szerencsére súlyosabb tüneteim nem voltakecsetelte a klubhonlapon a szakember. – Rosszul viseltem a kötelező karantént, ami érthető, hiszen meccseink voltak, én pedig nem lehettem ott a csapat mellett. Alig vártam, hogy kiszabaduljak, és a srácokkal lehessek. Természetesen a forró drót élt minden alkalommal, de nyilván más például Facetime-on értekezni, mint személyesen kommunikálni. Nem volt soha ilyesmi még edzői pályafutásom alatt; rendkívül szokatlan volt a szituáció, mivel eltiltva sem voltam. Egyszer egy Ligakupa-meccsen valamit szóvá tettem, emiatt a játékvezető a lelátóra küldött, de akkor sem meszeltek el. Nagyon élvezem a munkát, még ebben a speciális helyzetben is. Többen kompenzációs edzéseket végeznek, abszolút személyre szabottan – attól függően, ki mikor tért vissza. Talán jobban állunk, mint az elmúlt hetekben, amikor szinte keresni kellett az együttesbe a játékosokat. A sűrű meccsterhelés miatt egyértelmű, hogy a jövő héten csak taktikai és regeneráló gyakorlásra lesz időnk, kondicionális munkát csak ezekben a napokban tudunk végezni.”

Az NB II tabelláját 37 ponttal, négypontos előnnyel vezető Loki vasárnaptól kezdődően egy hét alatt három bajnokit játszik: először a Csákvárhoz látogat, jövő szerdán a Szentlőrincet fogadja, majd jövő hét vasárnap a Haladáshoz utazik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik