NB III: korábbi válogatott támadót igazolt a Somos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.08. 11:47
Tokody Tibor személyében kétszeres válogatott csatárt igazolt a labdarúgó NB III-ban szereplő Somos SE – számolt be róla a nogradifoci.hu.

A korábban Újpesten, a Győri ETO-ban, a német RW Oberhausenben és Wuppertaler SV-ben is futballozó, a válogatottban két alkalommal szereplő 35 éves támadó a nyáron kezdte újra labdarúgó-pályafutását, miután tavaly tavasszal a győrieknél technikai vezetőként és megbízott edzőként dolgozott.

Tokody ősszel az NB III-as Mosonmagyaróvárban szerepelt, de csak hét alkalommal lépett pályára a bajnokságban, gólt pedig nem szerzett, és bár a futball mellett utánpótlástrénerként és Király József pályaedzőjeként is tevékenykedett, végül januárban távozott a kisalföldi együttestől.

Korábban arra mutatkozott a legnagyobb esély, hogy Tokody Tibor Ausztriában futballozik tavasszal, de végül a szintén NB III-as, a Keleti csoportban szereplő Somoskőújfalunál kötött ki. Arról egyelőre nincs információ, hogy edzői karrierjét is folytatja-e, vagy csak labdarúgóként számítanak rá a klubnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik