NB III: visszatért Angliából Ceglédre a fiatal tehetség

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.22. 12:11
Angliai próbajátéka után visszatért a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Ceglédhez a 18 esztendős Laczkó Milán, és minden bizonnyal a tavaszt még a Pest megyeieknél tölti – értesült a Nemzeti Sport Online.

Laczkó Milán az őszi szezon végeztével utazott Angliába, ahol a Reading FC U21-es együttesében vett részt tesztelésen, de nem jött létre megegyezés a felek között.Laczkó Milán az őszi szezon végeztével utazott Angliába, ahol a Reading FC U21-es együttesében vett részt tesztelésen, de nem jött létre megegyezés a felek között.

Laczkó így a tavaszi szezont minden bizonnyal Cegléden tölti, hiszen élő szerződés köti a klubhoz. Értesüléseink szerint a nyáron utazhat ismét próbajátékra, akkor belga vagy holland csapat lehet a célállomás.

A 18 esztendős támadó 2014 tavaszán a Hatvan NB III-as csapatában lépett pályára először felnőttmérkőzésen, ahonnan az említett év nyarán Ceglédre került. A most futó idényben 11 harmadosztályú bajnokin hat találatot, míg két Magyar Kupa-meccsen öt gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik