NB III: eltiltása után Jászberényben folytatja Ponczók Csaba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.28. 14:43
Ponczók Csaba a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Jászberényben folytatja pályafutását – értesült a Nemzeti Sport Online.

A korábban az MLSZ által eltiltott, majd Svájcban és Ausztriában is futballozó Ponczók Csaba 2011 május 20. után léphet ismét pályára Magyarországon, a Nemzeti Bajnokságban – tavasszal az NB III-as Jászberényben futballozhat.A korábban az MLSZ által eltiltott, majd Svájcban és Ausztriában is futballozó Ponczók Csaba 2011 május 20. után léphet ismét pályára Magyarországon, a Nemzeti Bajnokságban – tavasszal az NB III-as Jászberényben futballozhat.

A jászberényiekkel kapcsolatos hír még, hogy szintén a klubnál folytatja pályafutását a többek között Szolnokon, Szegeden, Balmazújvárosban és Nyíregyházán szereplő középpályás, Kis Róbert is. Távozott ugyanakkor a klubtól a szakmai igazgató, Sándor István.

„Szakmai igazgatónk, Sándor István távozott a klubtól – mondta az Új Néplapnak dr. Gottdiener Lajos, a klub elnöke. – A szakember jól érezte magát nálunk, de mivel a Puskás Akadémiánál is dolgozott közben, a két munkát egyre nehezebben tudta összeegyeztetni. Ezért úgy döntött, hogy távozik tőlünk, mi pedig nem tehettünk mást, elfogadtuk döntését. Természetesen keressük az utódját. A vezetőedző továbbra is Igor Nicsenko, míg a szakmai stábhoz csatlakozott Arany László, aki korábban Balmazújvárosban is dolgozott.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik