NB II: a szomszédnak játékosokkal segít a Csákvár

Vágólapra másolva!
2016.01.07. 17:04
Két játékosát, Köntös Dánielt és Sötét Dávidot a közeli Bicskére „irányítja” a labdarúgó NB II-ben szereplő Csákvár, hogy a Fejér megyei első osztályú bajnokságban szereplő klub kiharcolhassa a bennmaradást – számolt be róla a csákvári klub honlapja.

„Gondban van a Csákvárhoz közeli Bicske labdarúgócsapata. A Fejér megyei első osztályú bajnokságban sereghajtóként zárták az őszi idényt, ám eltökélt céljuk, hogy tavasszal kiharcolják a bennmaradást – mondta a klub honlapján a Csákvár tulajdonosa, Nagy Sándor. – Mi a magunk módján megpróbálunk segítséget nyújtani nekik: a középső védőnk, Sötét Dávid, a balhátvéd, Köntös Dániel, valamint a tavaly még minket erősítő támadó, Varga Zoltán az elkövetkező fél évben bicskei színekben lép pályára. Remélhetően segítségükkel elérik céljukat szomszédaink."

A csákváriakhoz kapcsolódó további hír, hogy Mihály Dávid harmadosztályú osztrák klubbal áll kapcsolatban, míg Szekér Dávid a REAC-cal tárgyal.

 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A CSÁKVÁRNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Pintér Bence, Spandler Csaba (mindkettő Puskás Akadémia)
Kölcsönből visszatérők: –
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:

Távozók: Erős Dávid (Cegléd?), Köntös Dániel, Sötét Dávid (mindkettő Bicske), Mihály Dávid, Szekér Dávid (REAC?), Wild Tamás (Cegléd?)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Vaszicsku Gergő (Puskás Akadémia)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik