Megyei foci: alig nyert az utolsó ellen a Kaposvár, kecskeméti nyolcas

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.19. 06:44
Ismét szétnéztünk azon csapatok háza táján, amelyek nemrég még a labdarúgó NB I-ben indultak, de licencproblémák miatt jelenleg csak a megyei bajnokságban szerepelhetnek. A vasárnapi játéknapon sovány győzelmet ért el a Kaposvár, míg a Kecskemét kiütötte ellenfelét.

A ligautolsó Fonyódi Petőfi SE-hez látogatott a Somogy megyei első osztályú bajnokságot vezető Kaposvári Rákóczi BFLA, de nem sokan gondolták volna, hogy az elmúlt hetek gólzáporos győzelmei után (volt 15–0 és 5–0 is) Pusztai László együttese csak egy góllal lesz jobb ellenfelénél. Pedig így történt, Nagy Krisztián szerezte a meccs egyetlen találatát a 40. percben, persze ez ugyanúgy három pontot ér a bajnokságot vezető Kaposvárnak.Kaposvári Rákóczi BFLA, de nem sokan gondolták volna, hogy az elmúlt hetek gólzáporos győzelmei után (volt 15–0 és 5–0 is) Pusztai László együttese csak egy góllal lesz jobb ellenfelénél. Pedig így történt, Nagy Krisztián szerezte a meccs egyetlen találatát a 40. percben, persze ez ugyanúgy három pontot ér a bajnokságot vezető Kaposvárnak.

Bács-Kiskun megyében szezonbeli legfölényesebb győzelmét érte el a Kecskeméti LC-KTE, amely a Hartát nyolc góllal küldte haza. A kecskemétieknél Filus Andor négy gólt szerzett, Parti Gábor duplázott, és Szabó Tamás, illetve Filyó Gábor is betalált egyszer-egyszer. Márton Pál csapata ezzel a hatodik helyre lépett előre a tabellán.

BÁCS-KISKUN MEGYEI I. OSZTÁLY
Kecskemét–Harta 8–0
Az élcsoport:
1. Kiskunfélegyháza 25 pont, 2. Tiszakécske 24, 3. Kiskőrös 21, ...6. Kecskemét 16

SOMOGY MEGYEI I. OSZTÁLY
Fonyód–Kaposvár 0–1
Az élcsoport:
1. Kaposvár 29 pont, 2. Nagybajom 28, 3. Babócsa 27

A Pécs és a Pápa hétvégi mérkőzéséről itt olvashatnak!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik