NB III: DVTK-t, Honvédot és DVSC-t megjáró csatár Barcikán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.03. 06:54
A többek között a DVTK-ban, a Honvédban, Debrecenben és Pápán is futballozó csatár, Faggyas Milán a labdarúgó NB III-ban szereplő Kazincbarcika együttesében folytathatja pályafutását – számolt be róla a borsodi klub honlapja.

Már csak néhány formalitás hiányzik ahhoz, hogy a legutóbb Kaposváron futballozó Faggyas Milán, illetve a Putnokról érkező Szemere Balázs a barcikaiak labdarúgója legyen. Biztosan a borsodiaknál folytatja pályafutását az MTK U21-es csapatától kölcsönbe érkező kapus, Varga Bence, a DVTK U21-től jövő védő, Hutter Máté és a tállyai csatár, Ondó János.Faggyas Milán, illetve a Putnokról érkező Szemere Balázs a barcikaiak labdarúgója legyen. Biztosan a borsodiaknál folytatja pályafutását az MTK U21-es csapatától kölcsönbe érkező kapus, Varga Bence, a DVTK U21-től jövő védő, Hutter Máté és a tállyai csatár, Ondó János.

Az is eldőlt emellett, hogy kilenc játékos, Zimányi Ádám, Nyisalovits Donát, Nyitrai Dávid, Sárközi Tamás, Szabó II Ádám, Kerékgyártó Tamás, Kasza Dániel, Elek Bence és Kovács Péter távozik az előző szezonban az NB III Keleti csoportjának 4. helyén végző csapattól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik