NB II: korábbi élvonalbeli középpályást igazolt az Ajka

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.03. 20:31
A labdarúgó NB II-ben szereplő Ajka vezetősége megállapodott az egykoron az NB I-ben is futballozó irányító középpályással, Sándor Istvánnal és a legutóbb Siófokon szereplő Horváth Attilával – számolt be róla a veol.hu.  

A korábban az NB I-es Nyíregyháza Spartacusban is megforduló 29 esztendős Sándor István legutóbb Soroksáron futballozott és szerződése lejártával a nyáron távozott a budapesti klubtól.Sándor István legutóbb Soroksáron futballozott és szerződése lejártával a nyáron távozott a budapesti klubtól.

A másik új igazolás, a 26 éves Horváth Attila 2012 februárja és 2014 júniusa között már játszott Ajkán, így egy év után tér vissza a bakonyi klubhoz.

Az Ajka egyébként szombaton játszotta volna első felkészülési mérkőzését, de ellenfele, a Sopron lemondta a találkozót, így Jákli Péter együttese csak jövő héten szerdán lép pályára először, mégpedig a Győri ETO ellen.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ AJKÁNÁL

Érkezők: Czirjék Zoltán (ZTE), Horváth Attila (Siófok), Pavlitzky Balázs (Balatonfüred), Sándor István (szabadon igazolható, legutóbb Soroksár)
Kölcsönbe érkezők: Zsirai Martin (Haladás)

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:
Távozók: Csordás Szabolcs (?), Köles János (?), Mihalecz Péter (befejezi a labdarúgást), Németh László (?), Szabó Zsolt (Győri ETO), Tulipán Ákos (Budaörs)
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Asztalos Dávid (MTK), Pál Dávid (Vasas, ?), Varga Gábor (Haladás, ?)
Távozhatnak:

 


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik