Ajka: egyéni céljai is vannak a középcsapatot formáló edzőnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.09. 10:04
Többször keresték már Ajkáról, de ifj. Mihalecz István csak most vállalta el az együttes vezetőedzői pozícióját. A szakember a veol.hu-nak nyilatkozott az előttük álló szezonról.

Subicz Gábor, Kovács Zsolt, Kovács Szabolcs, Sallér Márk és Szabó Péter is otthagyta az Ajka labdarúgócsapatát, amely pedig az elmúlt években annak köszönhette eredményeit, hogy kevés változás történt a keretében. Három 21 éves játékos viszont érkezett Szombathelyről: Jagodics Márk, Hanzl Máté és Farkas Márk.

A csapat irányítását pedig ifj. Mihalecz István vette át, aki most edzője lehet öccsének, Péternek is. Mihalecz elmondta, hogy pokolian kemény szezon vár csapatára, hiszen a körülöttük működő klubok nagyságrendekkel jobb ajánlatokkal csábíthatják a játékosokat, mint ők. Az Ajka célja azonban így is a biztos bennmaradás középcsapatként. A szakembernek azonban vannak egyéni célja is: emberileg normális közösséget akar kialakítani, illetve taktikailag, technikailag és fizikailag megfelelően felkészítené az együttest.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik