Ferencváros: Várszegi kész tárgyalni a kereskedelmi jogokról?

Vágólapra másolva!
2008.02.14. 23:12
Novemberben beszéltem Várszegi Gáborral, aki elmondta, hogy nyitott bármilyen tárgyalásra a marketingjogokról, legyen szó együttműködésről vagy eladásról – mondta a Nemzeti Sport Online kérdésére Rieb György a Ferencváros által rendezett szerdai sajtótájékoztatón.
Várszegi Gábor
Blikk/Szabó Miklós
Várszegi Gábor
Várszegi Gábor
Blikk/Szabó Miklós
Várszegi Gábor

Az elnök továbbá közölte, Várszegi Gábor az összes kereskelmi jellegű jognak körülbelül az ötven százaléka fölött rendelkezik, bár ezt pontosan nehéz megmondani.

Nevezetesen olyan vagyoni jogokról van szó, mint a Ferencváros néven futó italok (pl. Fradi sör), a CD-, DVD-kiadás, a hivatalos honlap, a színes magazin (100% Fradi), valamint a nem bajnoki rendszerű hazai és nemzetközi mérkőzések közvetítési joga.

A Ferencvárosé a legtöbb merchandising-jog (mezek, ruhadarabok, kegytárgyak értékesítése), valamint a klub vagyonát képezik a bajnoki mérkőzések és a nemzetközi kupameccsek közvetítési jogai.

Kevin McCabe legutóbbi magyarországi sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy ezek az ügyek rendezhetők. Miután az FTC futballcsapata hamarosan az angol milliárdosé lesz, feltehetőleg hamarosan tárgyalásokat kezd Várszegi Gáborral a probléma megoldásáról.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik