Sportrádió: az MTK vezetőedzője csalódottan nyilatkozott a fájdalmas MK-vereség után

Vágólapra másolva!
2024.04.03. 18:54
Horváth Dávid elmondta, az egész csapat nagyon csalódott (Fotó: Török Attila)
A Sportrádió Hazafutás című műsorában a Magyar Kupában fájdalmas vereséget szenvedő MTK vezetőedzője, Horváth Dávid értékelte a keddi találkozót.

 

„Az egész csapatban csalódottság és szomorúság van – válaszolta a Sportrádiónak Horváth, miután az MTK a 90. percben kapott góllal esett ki a sorozatból. – Az az energia, amit ebbe a meccsbe fektettünk bele, többet érdemelt volna, de sajnos olyan hibákat követtünk el, amiken a továbbjutásunk múlt.”

„Van mibe kapaszkodni, hisz biztató volt a mutatott játékunk és a teljesítményünk. Rendben volt a csapatjátékunk, és mentálisan is helyt tudtunk állni, ez mind olyan dolog, ami később még sokat számíthat” – tette hozzá már pozitívabb hangnemben a szakember.

A vezetőedző azt is megosztotta, milyen változtatásokkal sikerült a kétgólos hátrányát ledolgozniuk a fővárosiaknak a második félidőben.

„A fordulás után szinte csak támadókat cseréltem be, így nagy nyomást sikerült helyeznünk ellenfelünk kapujára. Ezenkívül nem kezdtünk el úgy kapkodni, ahogy sok csapatnál előfordulhatna egy ilyen hátrány esetén. Nem voltak felelőtlen labdás megoldások, és következetesek voltak a játékosok.”

A TELJES BESZÉLGETÉS IDE KATTINTVA HALLGATHATÓ MEG!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik